Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı sonrası Kerem Bürsin hayranlığı sınır tanımıyor! Bu kez ilginç gelişme Meksika’dan!

Sen Çal Kapımı sonrası Kerem Bürsin hayranlığı sınır tanımıyor! Bu kez ilginç gelişme Meksika’dan!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yazlık dizi olarak başlayan ve sezonda da devam eden Sen Çal Kapımı dizisi, ekrana 2021’in Eylül ayında veda etmişti. Romantik komedi türündeki dizi o kadar çok sevildi ki hala dillerden düşmüyor! Yayını devam ederken reytingleri çok üst seviyelerde olmasa da sosyal medya desteği o kadar büyüktü ki kanal dizisini bir sonraki yaz da devam ettirme kararı aldı.

Nihayetinde MF Yapım imzalı dizi, 52. bölümüyle ekrana veda etti. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizi, bu noktadan sonra ise bambaşka bir yolculuğa çıktı. 85 ülkede yayınlanması ile bir rekora da imza atan Sen Çal Kapımı dizisini izleyen yabancı hayranlar, sosyal medyayı yeniden hareketlendirdi.

Adeta bir çılgınlığa dönüşen dizi ve oyuncularına yönelik hayranlık, ilginç gelişmelerle sürüyor! Geçtiğimiz günlerde dizide Erçel ve Bürsin’in hayat verdiği Eda ve Serkan karakterlerinin aşkından yola çıkan bir roman, İtalya’da basılmıştı. Love Is In The Air isimli romanın ardından bir de DVD’nin çıktığı ve daha sonra e-kitap olarak yayınlandığı da öğrenildi.

Sen Çal Kapımı sonrası Kerem Bürsin hayranlığı sınır tanımıyor! Bu kez ilginç gelişme Meksika'dan! 8

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in, bu kitabın tanıtım çekimleri için İtalya’ya gidecekleri de konuşuluyor. Dizinin hayranları, sosyal medyada birbirinden ilginç paylaşımlar yapıyorlar. Bu sayede hem dizinin ismi hala TT olmaya hem de oyuncuları, dünya çapında ilgi çekmeye devam ediyor.

Türkiye sınırlarını aşan üne sahip olan Erçel ve Bürsin cephesinden de farklı haberler gelmekte. İkiliye çeşitli sosyal medya platformlarından ödüller geldi ve gelmeye devam ediyor. Kerem Bürsin’in Meksikalı hayranları bu kez farklı bir meydan okuma başlattı!

Buna göre, Twitter’daki KeremBursinMex hesabının takipçi sayısını 15 Şubat’a kadar 21 bine ulaşması sonrasında ihtiyaç sahibi bir çocuğa bir tablet hediye edilecek. Kerem Bürsin adına sürdürülen bu ilginç meydan okuma sonrası durum iyice ilginç bir hal aldı!

Sen Çal Kapımı sonrası Kerem Bürsin hayranlığı sınır tanımıyor! Bu kez ilginç gelişme Meksika'dan! 9

Kerem Bürsin’in Meksikalı hayranlarının bu ilk hamlesi değil! Zaman zaman oyuncunun ilgisini çekecek kimi adımlar atıyorlar. Bir süre önce Meksika’nın başkentindeki en işlek yerlerde bulunan billboard’lara ilan vererek oyuncunun doğum gününü kutlamışlardı.

Yabancı hayranları, Bürsin’in ilgisini çekmek için bu kez onun adına bir çocuğu tablet ile sevindirme telaşına düştü. Sosyal medyada ses getiren bu meydan okuma, bakalım amacına ulaşabilecek mi?