Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisinin Efnan’ı Simay Barlas, bir kez daha şaşırtacak!

Aziz dizisinin Efnan’ı Simay Barlas, bir kez daha şaşırtacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şu sıralar Show TV’deki Aziz dizisinin belki de en çok dikkat çeken ismi Simay Barlas! Başarılı oyuncu, performansı ile Efnan karakteriyle büyük takdir toplamakta. Fakir bir hayatın içinden gelen, babası ve çevresindeki kişilerin baskısına, zulmüne uğrayan Efnan, yanına sığındığı Aziz ile evlenmeye hazırlanıyor.

Adeta Sindirella masalının külkedisi gibi Efnan! Simay Barlas, aslında 2015 yılında Paramparça dizisinde oynadığı Öykü karakteri ile dizilere giriş yaptı. 1998 doğumlu olan oyuncu, aslında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu.

Ancak gönlünü oyunculuğa kaptırmış ve 2015 yılından beri de ekranlarda. Paramparça’nın ardından Hayat Bazen Tatlıdır ve Adı Efsane dizilerinde de oynadı. Ancak onun en çok dikkat çeken dizisi, Zalim İstanbul oldu. Bu dizide oynadığı Damla karakteri ile ön plana çıktı. Ardından Arıza dizisinde de yine Efnan karakterine hayat verdi. Bir Annenin Günahı dizisinde de Yağmur’u oynuyordu ama dizi bir kaç bölümde ekrandan kaldırıldı.

Aziz dizisinin Efnan'ı Simay Barlas, bir kez daha şaşırtacak! 8

Rol aldığı yapımlarda dikkatleri çeken Simay Barlas için Aziz dizisi ise kariyerinde önemli bir dönüm noktası olacağa benziyor! Çamurun, sefaletin, yokluğun içinde farkedilmeyen yürekli, dürüst, cesur, gözüpek, vicdanlı Efnan olarak, Aziz Bey’in çoktan dikkatini çekti bile!

Dizide çoğu zaman başroller Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’den rol çalan Simay Barlas, başarılı performansı ile adeta dizinin yükselen yıldızı! Barlas, uzun yıllar, Aziz dizisindeki Efnan olarak akıllarda kalacağını çoktan ortaya koydu bile!

Bu arada Simay Barlas, tabii ki başka yapımlarda da bundan sonra yer almaya devam edecek. Fakat şu sıralar bir başka proje ile de gündeme gelmekte…

Barlas, 2020 yapımı olan Dijital Esaret isimli bir sinema filminde rol almıştı. Dijital dünyada işledikleri suçlar yüzünden cezaevine atılan bir grup gencin hikayesini konu edinen film, 11 Mart’ta vizyona giriyor. Filmde 2021 yılı Mart ayında kaybettiğimiz Rasim Öztekin ile birlikte Özgün Çoban, Kaan Sevi, Ecem Atalay da rol almakta.

Aziz dizisinin Efnan'ı Simay Barlas, bir kez daha şaşırtacak! 9

Simay Barlas, şu anda ekranda Efnan olarak yer alsa da filmdeki rolüyle de izleyicinin karşısına çıkacak. Genç oyuncu, henüz mesleğinin başında çok konuşulmaya ve dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor…

Filmin konusu kısaca şöyle:

Bir grup genç, dijital dünyaya adım attıklarında başlarına geleceklerden habersizdir. Her şeyin kendi kontrollerinde olduğunu düşünen gençler, bir süre sonra bu dünyanın esiri haline gelir. İşler gittikçe içinden çıkılmaz hale geldiğinde ise kendilerini cezaevinde bulurlar. Burada yolları kesişen sosyal medya fenomenleri, hackerlar, internet bağımlıları ve sanal kumarbazların özgürlüklerine kavuşabilmeleri için son bir şansı vardır.

Ö