Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı’da artık aşkı sakız gibi sündürmeyin, reyting düşüyor farkında değil misiniz?

Sen Çal Kapımı’da artık aşkı sakız gibi sündürmeyin, reyting düşüyor farkında değil misiniz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında izleyicilerle buluşmaya başlayan Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi o kadar büyük başarı kazandı ki, Eda ve Serkan çiftine dizi hayranları adeta mest oldu. Hem uyumları hem de enerjileri çok iyi olan Erçel ve Bürsin, yılın en beğenilen dizi çiftleri sıralamasında da genellikle birinciliği elde etti.

Sen Çal Kapımı dizisi de onların bu uyumlarının rüzgarı ile uzun süre yüksek reytingler elde etti. Ancak dizi dram yapımları karşısında çarşamba akşamları iyice düşmeye başlayınca, gün değiştirerek Cumartesi’ye alındı. Bu iyi bir adımdı. Ancak senaristler her seferinde aşk hikayesi görmek isteyen izleyicilerin karşısına bir sorun çıkarttı.

Bu sorunlar hiç bitmedi, izleyici iyice sıkılmaya başladı. Tam Eda ve Serkan kavuşacak derken bu sefer de Balca ve Semiha karakterleri araya girdi. Tüm bu yaşananlar ise reytinglere olumlu değil, olumsuz şekilde yansımaya başladı.

Eda ve Serkan aşkını görmek isteyen izleyicilere, senaristlerin mesajı gayet açıktı, ‘Yok öyle kolay bir aşk önce sakız gibi sündüreceğiz’ der gibi uzattıkça uzattılar.

Sen Çal Kapımı dizisinin büyüsünün bozulmaya başladığını fark edemeyen senaristler için dün akşam yayınlanan 25. bölümün reytingleri belki güçlü bir mesaj olur. Dizi 3-4 arası reytinglere sıkıştı ve yaşanan düşüşün nedeni ise izleyicilerin artık diziden tatmin olmaması.

Sürekli aşk hikayesi gösterecek gibi yapan ama mutlaka bir engel getiren Sen Çal Kapımı senaryo grubu, aslında dizi hayranlarını ekrandan kaçırmaya başladı. Bunun da farkında değiller ki, 25. yeni bölüm fragmanına yansıyan görüntüler biraz can sıkıcı oldu.

Serkan, Eda’ya evlenme teklifinde bulunuyor. Ama aynı zamanda ikiliyi ayırmak için Balca ve Semiha da rahat durmuyor. Sen Çal Kapımı hayranları ise senaristlere şöyle sesleniyor: “Artık bu aşkı sakız gibi sündürmeyin.”

İşte 2 Ocak 2021 tarihinde yayınlanacak olan 25. bölümden 1. fragman: