Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’ndan Mahkum dizisine Anıl İlter’den değişim kararı!

Sen Çal Kapımı’ndan Mahkum dizisine Anıl İlter’den değişim kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı hayranlarına yaz döneminde veda etti. Dizinin hikayesinde etkili bir rolde yer alan Anıl İlter, aynı zamanda setin en komik ve eğlenceli isimlerinden birisiydi. Çok iyi bir arkadaşlık ortamının bulunduğu dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla büyük sempati kazanan oyuncu, yeni sezonda çok farklı bir yapımda yerini aldı.

Yine Fox TV ekranlarında hazırlıkları devam eden Mahkum isimli dram dizisinde yer alacak olan Anıl İlter, komedi ağırlıklı bir hikayeden dram ağırlıklı bir hikayeye geçiş yapmış olacak. Hayranlarının dram performansını merakla beklediği oyuncu, etkili bir diziyle daha gündeme geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Mahkum dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor. Onur Tuna’nın ismi daha önceden netleşmişti. Geçen hafta İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Altan Gördüm’ün de diziye katıldığı ortaya çıktı. Yeni haftada ise bu isimlere Hayal Köseoğlu, Derya Beşerler ve Anıl İlter eklendi.

Sen Çal Kapımı dizisinde büyük bir çıkışa imzasını atan ve geniş bir hayran kitlesi elde eden Anıl İlter, Tahir isimli bir savcı karakterine hayat verecek. Fırat Bulut isimli savcının onur savaşını vereceği hikaye dram yüklü olacak. Anıl İlter’in hayranları dram performansını yakından izleyecek.