Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı’nın yankısı bitmiyor! Dizi YouTube’da çok büyük izlenme rekoruna ulaştı!

Sen Çal Kapımı’nın yankısı bitmiyor! Dizi YouTube’da çok büyük izlenme rekoruna ulaştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi, sona ermesinin üzerinden aylar geçmesine rağmen hala başarısını sürdürüyor. Yurt dışında en çok izlenen Türk dizilerinden biri olan Sen Çal Kapımı, YouTube’da da büyük bir başarıya imza attı.

Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinin üzerinden beş ay geçti ama hala yankısı tüm dünyada sürüyor. Bugüne kadar 85 ülkeye satılan ve neredeyse dünyanın yarısı tarafından izlenen Sen Çal Kapımı dizisi YouTube’da da çok başarılı oldu.

Sen Çal Kapımı’nın YouTube’daki hesabının takipçisi 2,6 milyona ulaştı. Dizinin bir yıl önce paylaşılan ilk bölümünün izlenme rakamı ise 35 milyonu geçti. Bir yıl içinde elde edilen bu izlenme rakamı büyük bir başarının kanıtı.

Sen Çal Kapımı’nın yankısı bitmiyor! Dizi YouTube’da çok büyük izlenme rekoruna ulaştı! 78

Sen Çal Kapımı dizisi sayesinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin de ününü dünya çapına ulaştırdı. Her iki oyuncu da sosyal medyadaki takipçi sayısını inanılmaz derecede artırdı. Hande Erçel’in 30 milyona yaklaşan takipçi sayısı birçok Hollywood ünlüsününkinden daha fazla. Kerem Bürsin’in takipçi sayısı ise 10 milyona ulaştı.

Dizi İtaya’da öylesine büyük bir başarıya ulaştı ki Love Is In The Air adıyla bir kitaba dönüştürüldü. Aynı zamanda CD olarak da sunulan kitap, iki oyuncunun hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Yönetmenliğini Ender Mıhlar ve Yusuf Pirhasan’ın yaptığı ve ikinci bölümden sonra da Altan Dönmez’in koltuğa oturduğu dizinin senaryosunu Ayşe Üner Kutlu yazıyordu. MF Yapım imzalı dizinin final bölümü sosyal medyadaki paylaşımlarıyla, tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olan Game of Thrones’u bile geçmeyi başardı.