Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası’nın Hande’si Merve Çağıran diziye karakterini aratmayacak türden bir veda etti!..

Kalp Yarası’nın Hande’si Merve Çağıran diziye karakterini aratmayacak türden bir veda etti!..

tarafından sevda

Detay-TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Çocuk isimli Star TV dizisinde 1,5 yıl sonra ATV’nin Kalp Yarası dizisiyle ekranlara geri dönen Merve Çağıran, dizide canlandırdığı ‘Hande’ karakteriyle büyük bir izleyici kitlesini sinir etmeyi başardı.

Kalp Yarası’nda, Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Toprak Can Adıgüzel ile birlikte rol alan Merve Çağıran son derece fettan bir karakter olan ‘Hande’yi başarıyla canlandırdı.

Oyuncunun karakteri hakkında sosyal medyada yapılan, ‘Hande yine canımızı bezdirecek, asabımızı bozacak’ şeklindeki yorumlar da Merve Çağıran’ın performansında nasıl başarılı olduğunu gösterir nitelikteydi.

Sosyal medyada reyting rekoru kıran Kalp Yarası dizisi özellikle son haftalarda yayınlanan bölümlerinde ekranda aynı başarıyı gösteremeyince hakkında final kararı alındı. Kalp Yarası 21 Şubat pazartesi yayınlanan 32. bölümüyle ekranlara veda etti.

Kalp Yarası'nın Hande'si Merve Çağıran diziye karakterini aratmayacak türden bir veda etti!.. 7

Merve Çağıran da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dizisine veda etti.  Yağmur Tanrısevsin, Zehra Yılmaz ve Toprak Can Adıgüzel’in de aralarında bulunduğu dizi oyuncuları sosyal medya hesaplarından Kalp Yarası dizisine son derece uzun ve duygusal satırlarla veda ederken Merve Çağıran’ın vedası ise kısa ve canlandırdığı ‘Hande’ karakterine has oldu.

Oyuncu, kuyunun başında paylaştığı bir fotoğrafın altına; “Handeler ölmez, kuyu değiştirir. Hoşçakalın görüşmek üzere” notuyla Kalp Yarası dizisine veda etti.

Bazı hayranları oyuncunun paylaşımının altına ‘Hande kurtulduk çok şükür senden’ şeklinde esprili yorumlarda bulunurken, pek çok hayranı da, ‘Yolunuz açık olsun kısa sürede buluşmak dileğiyle” şeklinde yorumlarda bulundular.