Ana sayfa Sosyal Medya Sen misin unutan? Ezgi Mola, sevgilisini Sevgiler Günü’nde fena madara etti!

Sen misin unutan? Ezgi Mola, sevgilisini Sevgiler Günü’nde fena madara etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Ezgi Mola, bir süredir beraber olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın Sevgililer Günü’nü unutması üzerine yaptığı bir paylaşımla fena intikam aldı! Şu sıralar Masumlar Apartmanı isimli dizide oynadığı Safiye karakteri ile ekranlara gelen oyuncu, esprili kişiliği ile sosyal medyanın da ilgiyle takip edilen bir ismi.

Oyuncu, yaptığı paylaşımlarla 5 milyondan fazla takipçisine hemen her gün ulaşıyor. Ezgi Mola’nın paylaşımları, hayranlarının da merakla beklediği içerikler oluyor çoğu kez. Oyuncu, kimi zaman şarkı söylüyor, kimi zaman setten keyifli anlarını paylaşıyor, kimi zaman da meslektaşlarına yaptığı esprili yorumlarla gündeme geliyor.

Mola, en az kendisi kadar esprili bir kişilik olduğu paylaşımlarına da yansıyan sevgilisi Mustafa Aksakallı’yı çok fena yakaladığı bir paylaşım yaptı son olarak.

Mola, Sevgililer Günü’nü unutan Mustafa Aksakallı’nın gizli gizli çiçek ısmarladığını farkedip durumu instagramdan paylaştı.

Önce kendisine çalıştığı reklam ajansından gelen çiçeği farkedip notu gördükten sonra bozulan sevgilisinin, daha sonra gizli gizli çiçek ısmarladığını gösterdi oyuncu.

Mustafa Aksakallı, durumu farkedip gizlice çiçek ısmarlıyor, Ezgi Mola etrafı süpürürken çalan kapıyı duyup koştuğunda ise elinde çiçekle yakalıyor.

İşte o anlardan kareler…

Sen misin unutan? Ezgi Mola, sevgilisini Sevgiler Günü'nde fena madara etti! 12

Sen misin unutan? Ezgi Mola, sevgilisini Sevgiler Günü'nde fena madara etti! 13

Sen misin unutan? Ezgi Mola, sevgilisini Sevgiler Günü'nde fena madara etti! 14

Sen misin unutan? Ezgi Mola, sevgilisini Sevgiler Günü'nde fena madara etti! 15

Sen misin unutan? Ezgi Mola, sevgilisini Sevgiler Günü'nde fena madara etti! 16

Sen misin unutan? Ezgi Mola, sevgilisini Sevgiler Günü'nde fena madara etti! 17