Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın setinde sürpriz doğum günü! Demet Evgar arşivden çıkardı ! Deniz Çakır’ın yeni dizi hatırası!

Yasak Elma’nın setinde sürpriz doğum günü! Demet Evgar arşivden çıkardı ! Deniz Çakır’ın yeni dizi hatırası!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımları hayranları tarafından ilgiyle takip edilmekte. Bu isimlerden üç kadın oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım. İlk sırada Alev Alev dizisiyle ekranlara gelen Demet Evgar’ın çocukluğuna ait bir paylaşım var. Oyuncu, 9 yaşlarındaki bir halini takipçileriyle paylaştı.

Şu sıralar Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde rol alan Demet Evgar, yer aldığı tüm yapımlarda olduğu gibi yine oyunculuğu ile göz dolduruyor. Ekrandaki dizilerinin yanı sıra sinema filmleriyle de beğeni toplayan oyuncu, aynı zamanda ses getiren tiyatro oyunlarında da rol almakta.

Demet Evgar’ın instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ilkokul yıllarındaki hali görülüyor. O zamanlar saçları kısa olan oyuncunun gülüşü, bakışı, duruşu yıllar geçse de değişmemiş…

Yasak Elma'nın setinde sürpriz doğum günü! Demet Evgar arşivden çıkardı ! Deniz Çakır'ın yeni dizi hatırası! 11

Deniz Çakır ise şu sıralar yeni dizisinin heyecanını yaşıyor. Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncu, Masumiyet isimli Fox TV’nin yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Henüz yayın tarihi belli olmayan dizinin çekimleri tam hız sürüyor. Deniz Çakır, rengini değiştirip kısalttığı saçlarıyla imaj tazeledi dizi için. Dram türündeki hikayede Hülya Avşar ile birlikte Mehmet Aslantuğ ile kamera karşısına geçiyor.

Çakır, dizinin setinde karavan önünde Aslantuğ ile bir fotoğraflarını paylaştı. İki oyuncunun setteki keyifli halleri yansıyor fotoğrafa…

Yasak Elma'nın setinde sürpriz doğum günü! Demet Evgar arşivden çıkardı ! Deniz Çakır'ın yeni dizi hatırası! 12

Yasak Elma dizisinin setinde ise bir doğum günü kutlaması vardı. Dizide Eda Ece’nin oynadığı Yıldız’ın annesi Asuman’a hayat veren Melisa Doğu’nun doğum günü için karavanda güzel bir sürpriz yapılmıştı oyuncuya. Sette sürprizlerle karşılanan oyuncunun fotoğraflarını Eda Ece paylaştı.

Melisa Doğu, 14 Şubat 1981 doğumlu. Eda Ece, çok sevdiği rol arkadaşının doğum günü aşağıdaki paylaşımları yaptı:

Yasak Elma'nın setinde sürpriz doğum günü! Demet Evgar arşivden çıkardı ! Deniz Çakır'ın yeni dizi hatırası! 13

Yasak Elma'nın setinde sürpriz doğum günü! Demet Evgar arşivden çıkardı ! Deniz Çakır'ın yeni dizi hatırası! 14

Yasak Elma'nın setinde sürpriz doğum günü! Demet Evgar arşivden çıkardı ! Deniz Çakır'ın yeni dizi hatırası! 15