Ana sayfa Dizi Haberleri Sen neymişsin be Zeynep! Doğduğun Ev Kaderindir izleyicileri Zeynep’in o tavrına çıldırdı!

Sen neymişsin be Zeynep! Doğduğun Ev Kaderindir izleyicileri Zeynep’in o tavrına çıldırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları tv8 ekranında yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 18.yeni bölümü 4 Kasım akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Çünkü, Mehdi diz çöküp Zeynep’den af dilemişti… Yeniden eve dönmesini ve birlikte aşklarını sürdürmek istiyordu. İzleyicilerin önemli bir bölümü ise Mehdi’nin bu sözlerine kanmamasını ve Zeynep’in barışmaması gerektiğini söylüyordu.

Sosyal medyada birkaç gündür devam eden bu mesaj trafiği, yeni fragmanın yayınlanması ile daha da alevlendi… Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Zeynep ve Mehdi karakterlerinin o kadar kolay barışamayacağı da ortaya çıktı. Zeynep’in şu sözüne birçok kadın izleyici de katılıyor: “Senin için yaptığım fedakarlıklar benim görevim olmuş!”

Fragmanın yayınlanmasından sonra izleyiciler bu sözün etkileyiciliği üzerine birçok yorum yaptı. “Kadınların halini ne güzel özetlemişsiniz” diye yazan dizi hayranları, Zeynep’in gardını düşürmemesini ve Mehdi’nin barışma tekliflerini kabul etmemesini istiyor.

Zeynep’i eve kapatan ve onu geçmişte yaşadıkları ile yeniden imtihan eden Mehdi, çok büyük bir yanlış yaptığını sonradan anladı. Ancak, Mehdi için artık Zeynep’e ulaşmak o kadar da kolay değil.

Dizinin hayranları Zeynep’i Türk dizilerinde görmek istedikleri örnek kadın modeli olarak yorumlamaya başladı. Sosyal medyada bir izleyicinin şu ifadelerine birçok kişi katıldı:

“İşte bu be! Türk dizilerinde görmek istediğimiz kadın model. Doğduğun Ev Kaderindir’e daha izlemeden önce çok ön yargıyla yaklaşmıştım. Çünkü barzo bi erkek ,dram dolu bir hayatı olan kız, aşık olacaklar falan filan diye… Kısacası klasik bi aşk hikayesi sanmıştım ama beni büyük şaşırttı. Kırmızı Oda dizisinden bile daha çok mesaj veriyor bu dizi. Bir kadının nasıl ayakta güçlü bir şekilde durabileceğini, sevginin yıpratıcı değil sarıcı olması gerektiğini, herkesin kendi hayatı olması gerektiğini ve kimsenin buna karışmaya, dağıtmaya hakkı olmadığını anlatıyor. Bu dizi bu şekilde devam ederse bence gelmiş geçmiş en iyi diziler arasına net girer.”