Ana sayfa Sosyal Medya Elveda Hünkar sözü kızdırdı! Eğer öyleyse elveda Bir Zamanlar Çukurova!

Elveda Hünkar sözü kızdırdı! Eğer öyleyse elveda Bir Zamanlar Çukurova!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 70. bölümünde Behice tarafından bıçaklanan Hünkar karakterinin vedası izleyicileri çok üzdü… Dizide çok güçlü bir konumda bulunan karakterin ayrılışının yarattığı üzüntü bir süredir sosyal medyaya yansımıştı.

Kulislere birkaç hafta önce düşen bilgilerde Vahide Perçin’in ayrılacağı konusu her yere yayılmıştı. Sosyal medya kullanıcıları ise hiç istemedikleri bu durumun üzüntüsünü yaşadı. 70. bölüm ile birlikte Hünkar’ın diziye veda ettiğini, dizinin yapımcılarından Burak Sağyaşar da attığı bir tweet ile doğruladı…

Elveda Hünkar sözü kızdırdı! Eğer öyleyse elveda Bir Zamanlar Çukurova! 9

Burak Sağyaşar, dizinin 70. bölüm fragmanı ile birlikte “Elveda Hünkar” yazılı twitter mesajı ile karakterin dizide kalacağı umudu taşıyanların son umutlarını da tüketti. Ancak Sağyaşar’ın mesajının altına bırakılan yorumlar dikkat çekiyor.

Bu yorumlar aslında bir süredir sosyal medyada yazılanlardan hiç de farklı değil. “Hünkar diziden çıkarsa bir hafta sonra final yaparsınız” diyerek kızgınlığını gösteren bir izleyicinin yanı sıra bir başkası ise, “Elveda Bir Zamanlar Çukurova o zaman. Hünkar Yaman gibi bir karakter diziden ayrılıyorsa bir daha izlenmeyecek demektir” yorumu yaptı.

Elveda Hünkar sözü kızdırdı! Eğer öyleyse elveda Bir Zamanlar Çukurova! 10

Kızgınlıkları ifadelerinden belli olan dizi hayranları, bundan sonra reytinglerin çok yüksek gelmeyeceği uyarısında da bulundu. Bir izleyici, “Siz şimdi görün reytingleri Hünkar’cığım gidince dizi de dibe vuracak. Vahide abla fazla bile kaldı dizide ama size de pes, daha güzel bir sahne ayarlayabilirdiniz” diye yazdı.

Bu dizinin bu kadar güçlü olmasının sebebi olarak Hünkar karakterini gösteren izleyicilerin ortak görüşü, artık hikayenin o kadar da etkili olmayacağı… Ayrıca Fekeli ile Hünkar’ın aşklarını izleyemeyen izleyiciler, bu duruma da tepkilerini yine mesajlarla gösterdi.

Vahide Perçin’in ayrılığının ne kadar derin etkilerinin olduğunu ise bir izleyicinin şu sözleri anlatıyor:

“Biz ne Hünkar’a ne Vahide ablaya elveda kelimesini yakıştıramıyoruz. Siz bu kelimeyi çok kolay kullanabiliyorsunuz ama biz okuduğumuzda ciğerimiz yanıyor , kalbimiz sıkışıyor. Kadının muradı gözünde kaldı.2 gün arka arkaya mutlu etmediniz kadını…”

Elveda Hünkar sözü kızdırdı! Eğer öyleyse elveda Bir Zamanlar Çukurova! 11

Bu arada Vahide Perçin’in artık uzun dizi setlerinde yapamadığı, sağlık durumunun da iyi olmadığı, son 2 yıldır da dizileri bırakmayı düşündüğü zaten biliniyordu. Sonuç bu ayrılık yapımcıların da tercihi olmayabilir. Perçin’in Foça’da yeni aldığı evde inzivaya çekilmesi ve setleri bırakması da bekleniyor.