Ana sayfa Sosyal Medya Sen Yaşamaya Bak’ta büyük hayal kırıklığı! Tek izleme sebebi Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu!

Sen Yaşamaya Bak’ta büyük hayal kırıklığı! Tek izleme sebebi Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Sen Yaşamaya Bak isimli film dün Netflix’te yayına girdi. Film, özellikle uzun süredir ekranlardan uzak olan Aslı Enver hayranları tarafından büyük heyecanla bekleniyordu ancak büyük hayal kırıklığı oldu. İzleyiciler filmi çok klişe buldu.

Aslı Enver’i uzun süredir ekranda görmek isteyen izleyiciler dün nihayet hayranı oldukları sanatçıya kavuştu. Başarılı oyuncunun başrolünde yer aldığı film Netflix’te gösterime girdi. Ancak film izleyiciler tarafından pek de olumlu eleştiri almadı. Filmin konusunu çok klişe bulan izleyiciler tek izleme sebeplerinin Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu olduğunu söyledi.

Bir izleyici sosyal medyada yaptığı eleştiride “Aslı Enver bile kurtaramamış bu filmi bence. ‘Uzun zaman boş kaldık bari bir film çekelim’ düşüncesiyle çekilmiş gibi. Senarist, yönetmen hiç mi izlemedi filmi yayına vermeden önce. Acemice sahne geçişler, hikayede zorlamalar, ölümden 5 ay önce öğrenilen hastalık mı kaldı?” diye yazdı.

Sen Yaşamaya Bak’ta büyük hayal kırıklığı! Tek izleme sebebi Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu! 26

Bir başka izleyici de tepkisini “Filmi 20 dakikada bitirdim. Atlata atlata izlenir bence. Oyuncuları severim ama çok çok basit ve vasat senaryo hiç bir duygu geçmedi. Çok bilmiş çocuk oyuncu akıllara zarar” sözleriyle dile getirdi.

Sen Yaşamaya Bak’ta büyük hayal kırıklığı! Tek izleme sebebi Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu! 27

Bir izleyici ise Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nun uyumlarına dikkat çekti ancak “Çok eksikleri vardı filmin sonunu zor getirdim. Aslı- Kaan uyumu çok güzel yalnız onlar bile kurtarmamış, geçiş sahneleri çok acemiceydi ve klişe her zaman tutar mantığıyla çekilmiş bir film gibiydi” diye yazdı.

Sen Yaşamaya Bak’ta büyük hayal kırıklığı! Tek izleme sebebi Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu! 28

Filmle ilgili sosyal medyada yapılan yorumlardan bazılarını aşağıda okuyabilirsiniz.

Romantik filmde Aslı Enver, amansız bir hastalık yüzünden ömrünün son demlerini yaşadığını öğrenen Melisa isimli bir bekar anneyi canlandırıyor. Melisa ömrünün son günlerinde öldükten sonra oğlunu emanet edeceği güvenilir bir anne ararken karşısına Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Fırat karakteri çıkıyor. Melisa, oğluna yeni bir anne ararken fırtınalı bir aşkla karşılaşıyor.

Sen Yaşamaya Bak’ta büyük hayal kırıklığı! Tek izleme sebebi Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu! 29 Sen Yaşamaya Bak’ta büyük hayal kırıklığı! Tek izleme sebebi Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu! 30 Sen Yaşamaya Bak’ta büyük hayal kırıklığı! Tek izleme sebebi Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu! 31 Sen Yaşamaya Bak’ta büyük hayal kırıklığı! Tek izleme sebebi Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu! 32