Ana sayfa Sosyal Medya Senaryodaki gülümseten detaya, Yargı dizisinin oyuncularından yanıt gecikmedi!

Senaryodaki gülümseten detaya, Yargı dizisinin oyuncularından yanıt gecikmedi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, ekranda heyecan dolu bölümleriyle geçtiğimiz sezona damgasını vurmuştu. Yeni sezon ilk bölümüyle de Pazar akşamı yayınlanan Yargı, izleyenleri yine ekrana kilitledi! Her bölümde şaşırtan detaylarla ilk sezonu tamamlayan dizi, yeni sezonunda da hikayesi ile tempoyu düşürmeyeceğini ilk bölümden gösterdi!

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin kadrosundaki oyuncuların performansları herkesin övgü ve beğeni dolu yorumlarını alıyor. Dizinin Pars Savcı’sı Mehmet Yılmaz Ak’ın yeni sezona damga vuran performansı uzun zaman unutulmayacak! Kardeşi Neva’nın cinayete kurban gittiğini öğrenmesinden sonra yaşadığı acı dolu sahnelerde oyuncunun performansına izleyenlerden övgü dolu mesajlar gelmişti.

Dizinin Eren Komiser’i Uğur Aslan, Derya Savcı’sı Şükran Ovalı ile birlikte dizinin oyuncuları izleyenlerden sürekli beğeni yorumları almakta. Yargı dizisinin ekran önündeki başarılı duruşunun ardında da yönetmen Ali Bilgin ile birlikte gece gündüz çalışan tüm kamera arkası ekibi de yer alıyor. Aynı zamanda başarının en büyük isimlerinden birisi de senarist Sema Ergenekon.

Yargı’nın tahminleri zorlayan, şaşırtıcı detaylarıyla her hafta izleyiciye heyecan dolu anlar yaşatan senaryoyu yazan isim Sema Ergenekon da en az başroller kadar konuşuluyor. Ergenekon, zaman zaman sosyal medyadan yaptığı göndermeler, diziyle ilgili paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

Tüm ekibin büyük bir uyum ve heyecan içinde çalıştığı, yapılan paylaşımlara da yansıyor. Kamera arkasında oyuncuların da birbirleriyle çok iyi anlaştıkları sosyal medyada görülmekte. Geçtiğimiz günlerde senarist ile oyuncuların karşılıklı yaptıkları bir paylaşım ise dikkatleri çekti.

İlk sezon çekimleri yapılırken Pınar Deniz’in yaptığı bir paylaşımda dizinin Ceylin, Ilgaz, Eren ve Pars’ı “Mahşerin 4 Tatlısı” olarak nitelendirdiği görülmüştü…

Senaryodaki gülümseten detaya, Yargı dizisinin oyuncularından yanıt gecikmedi! 10

Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Aslan ve Mehmet Yılmaz Ak, dizinin öne çıkan karakterlerine hayat veriyor. Başarılı oyunculukları ile Yargı dizisinin sevilen isimleri, kamera arkasında da çok iyi anlaşıyorlar. Uyum içinde çalıştıkları ve kamera arkasında da enerjilerinin tuttuğu görülen oyunculara Sema Ergenekon’dan da 37. bölüm senaryosunda bir gönderme geldi…

Senaryodaki gülümseten detaya, Yargı dizisinin oyuncularından yanıt gecikmedi! 11

Pınar Deniz, Ergenekon’un senaryodaki bir sahnede bu dört karakteri anlatmak için “Mahşerin dört tatlı atlısı” detayını paylaştı. Bu göndermeyi sette sahnelerine çalışan oyuncuların fotoğrafı izledi. Mehmet Yılmaz Ak, rol arkadaşlarını etiketleyerek ‘Mahşerin 4 tatlısı’ mesajıyla Sema Ergenekon’u selamladı.

Senaryodaki gülümseten detaya, Yargı dizisinin oyuncularından yanıt gecikmedi! 12

Dizinin yönetmeni Ali Bilgin’i de ekleyen Mehmet Yılmaz Ak’ın paylaşımını yayınlayan Pınar Deniz, Şükran Ovalı’yı da unutmayarak onu da etiketledi. Sema Ergenekon da kalp emojileri ile karşılık verdi bu eğlenceli göndermeye… Bu paylaşımlarla birlikte dizinin kamera arkasında da güçlü bağların kurulduğu ve enerjilerinin de dizinin başarısında büyük etken olduğu anlaşılıyor…

Senaryodaki gülümseten detaya, Yargı dizisinin oyuncularından yanıt gecikmedi! 13