Ana sayfa Dizi Haberleri Ustalar oynadı, izleyici mest oldu! Aldatmak dizisindeki o sahneyi izlemek ayrı bir keyifti!

Ustalar oynadı, izleyici mest oldu! Aldatmak dizisindeki o sahneyi izlemek ayrı bir keyifti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Atv’nin yeni ve iddialı dizisi Aldatmak, 22 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. 4 sezondur Perşembe akşamlarının değişmez ismi olan Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra aynı akşam bu kez Aldatmak dizisi atv’nin güçlü yapımı olarak izleyici karşısına çıktı. Vahide Perçim’in yeniden Aldatmak ile ekrana dönüşü, büyük özlem duyan izleyiciyi de çok mutlu etti.

Dizide bu kez Güzide isimli bir hakime hayat veren Vahide Perçin’in oyunculuğu, yine övgüler, alkışlarla karşılandı. Oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova’dan kendi isteğiyle ani ayrılışından sonra müthiş bir dönüş yaptı ekrana. Üstelik iki usta isim Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu da kendisine eşlik ediyor dizide.

Ustalar oynadı, izleyici mest oldu! Aldatmak dizisindeki o sahneyi izlemek ayrı bir keyifti! 14

Mustafa Uğurlu, dizide Güzide’nin eşi Tarık’a hayat verirken Ercan Kesal da eski arkadaşı ve sevdalısı Sezai’yi oynuyor. Mutlu bir evliliği var sanılırken büyük yalanlarla aldatıldığını öğrenen Güzide’nin hikayesi izleyiciyi ilk bölümüyle yakalamayı başardı.

Özellikle Vahide Perçin’in yeniden ekrana dönüşünü heyecanla bekleyenler, diziyi bir solukta izleyip sosyal medyadan Perçin’e övgü mesajları gönderdiler. Bu arada dizide Ercan Kesal ve Vahide Perçin’in bir sahnesi vardı ki adeta genç oyuncuları ders, ekran başında diziyi izleyenlere ise çok keyifli bir sahne olarak ekrana geldi.

Ustalar oynadı, izleyici mest oldu! Aldatmak dizisindeki o sahneyi izlemek ayrı bir keyifti! 15

Yıllar önce mezun oldukları okulun bahçesinde karşılaşan Güzide ve Sezai’nin kısa ama duygu dolu karşılaşmaları, içinde çok özel bir dostluk, sevgi ve yaşanmamış bir aşkı da barındırıyordu. Güzide ve Sezai’nin bakışmaları, konuşmaya çalışırken konuşamamaları, susarken gözlerindeki ifadeler, vücut hareketleri, mimikleri, tavırlarıyla anlattıkları, izleyenlerin içine işleyen küçük ama çok etkili bir sahne oldu.

Sezai’nin üniversite yıllarında çok derin bir aşk hissettiği Güzide’nin, yakın arkadaşları olan Tarık ile evlendiği bu sahneyle anlaşıldı. Sezai’nin yıllardır içinde yaşadığı aşkı, Güzide’yi okul bahçesinde görmesiyle depreşirken Güzide’nin de ona karşı çok boş olmadığı görüldü. İki eski dostun içindeki bu duyguları usta oyuncular Ercan Kesal ve Vahide Perçin, gözleri, mimikleri, vücut hareketleri ile öylesine güzel ifade ettiler ki diziyi izleyenler için çok özel bir sahne olarak ilk bölümde dikkatleri çekti bu anlar…

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Murat Saraçoğlu üstleniyor. Yıldız Tunç’un senaryosunu yazdığı dizide ayrıca Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör de rol almakta.

Dizi, ilk bölümüyle tüm kişiler kategorisinde ikinci sırada yer alarak ekrana hızlı bir giriş yapmayı da başardı. AB grubunda günü yedincilikle ve ABC1’de de sekizincilikle tamamlayan Aldatmak dizisini izleyenlerin yorumlarında en çok Vahide Perçin vardı.

İzleyiciler, oyuncuyu övgü yağmuruna tuttular adeta. İşte o mesajlardan bazıları…

Ustalar oynadı, izleyici mest oldu! Aldatmak dizisindeki o sahneyi izlemek ayrı bir keyifti! 16

Ustalar oynadı, izleyici mest oldu! Aldatmak dizisindeki o sahneyi izlemek ayrı bir keyifti! 17

Ustalar oynadı, izleyici mest oldu! Aldatmak dizisindeki o sahneyi izlemek ayrı bir keyifti! 18

Ustalar oynadı, izleyici mest oldu! Aldatmak dizisindeki o sahneyi izlemek ayrı bir keyifti! 19

Ustalar oynadı, izleyici mest oldu! Aldatmak dizisindeki o sahneyi izlemek ayrı bir keyifti! 20

Ustalar oynadı, izleyici mest oldu! Aldatmak dizisindeki o sahneyi izlemek ayrı bir keyifti! 21