Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den İkizler Burcuna güzel haber; “Şans sizden yana!”

Şenay Devi’den İkizler Burcuna güzel haber; “Şans sizden yana!”

tarafından sevda

Astrolog Şenay Devi, youtube kanalında Astrodeha köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog 25 Şubat -3 Mart haftasında İkizler  burcu için şunları söyledi;

Sevgili İkizler, bu hafta iş ve eğitim hayatınızda temponuz yüksek, şans pek çok konuda sizden yana, yeni başlangıçlar yaşayabilir, hem iş hem özel hayatınızda isteklerinizi netleştirmenizin kararlılığıyla doğru hamlelerde bulunabilirsiniz. Değişim enerjisinin size kattıklarını iyi değerlendirin.

Bu hafta dikkat etmeniz en önemli nokta, hiç kimsenin sizi etkisi altına alıp yanlış kararlar vermenize neden olmasına müsaade etmemeniz olmalı. Geçmişte yaşadıklarınızı hatırlamalı ve bugün karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için her zamankinden daha kararlı bir tutum içerisisinde olmalısınız.

Hukuki sorunları olan İkizler ise bu hafta adaletin sizden yana işlemesiyle birlikte sorun yaşadığınız pek çok şeyi çözüme kavuşturabilirsiniz.