Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den ilgi çeken yorum; “Başak Burcunu bu hafta neler bekliyor?”

Şenay Devi’den ilgi çeken yorum; “Başak Burcunu bu hafta neler bekliyor?”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 11-17 Mart haftası burç yorumunda Başak burcu için şunları söyledi;

Sevgili Başaklar, bu hafta iş ve eğitim hayatınızda ki hızlı gelişmeler temponuzu yükseltip size yeni başlangıçların kapısını aralıyacak. Parlak zekanızı ve iletişim gücünüzü ortaya koymanın tam zamanı yeterki geçmişe takılıp kalmayın çünkü düşüncelerinizi gerçeğe dönüştürmeniz için gökyüzü sizi destekliyor.

Özel hayatınızda partnerinizle yakınlaşmak istiyorsanız eğer, sorunlara takılıp kalmak yerine  problemlerinizi arkanızda bırakmalı,  anlayış sevgi saygı üçlemesinin zenginliğini ilişkinize yansıtmalısınız.

Sağlık sorunları olan Başaklar, haftanın ikinci gününden itibaren hızla iyileşeceksiniz size tavsiyem, kendinize iyi bakmalı ve yaşantınızda sizi üzen insanlar ile ilişkilerinizi yeniden yapılandırmak için geç kalmamalısınız.