Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den Yengeç Burcuna dikkat çeken uyarı; “Ani kararlar vermeyin!”

Şenay Devi’den Yengeç Burcuna dikkat çeken uyarı; “Ani kararlar vermeyin!”

tarafından sevda

Astrolog Şenay Devi, youtube kanalında Astrodeha köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog 25 Şubat -3 Mart haftasında Yengeç burcu için şunları söyledi;

Sevgili Yengeçler, bu hafta olumlu enerjilerle karşı karşıyasınız. İş, ev ve aile ile ilgili konularda beklentilerinizin karşılanması ile sevinebilir, üzerinizdeki sorumlulukları başkalarınında desteği ile daha kolay bir şekilde yerine getirmenin iç huzurunu yaşayabilirsiniz.

Bu hafta ayrıntılara önem vermeli imzalar, anlaşmalar, iş değişikliği gibi konularda ani kararlar vermemelisiniz. Finansal konularda şansınız ve kazanımlarınız artacak. İlişkisi olan Yengeçler, partnerinizle iletişime önem vermeli, onun duygu ve düşüncelerini dinleyerek anlayışınızı ortaya koyabilmelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Yengeçler ise, bu hafta geçmiş bir ilişki karşınıza çıkabilir keyifli bir beraberliğe başlayabilirsiniz.