Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinde hiç bir şey eskisi gibi olmayacak!

Sen Anlat Karadeniz dizisinde hiç bir şey eskisi gibi olmayacak!

tarafından zk zk
Atv’de dün akşam 42. bölümü yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde yaşanan gelişmeler,izleyiciyi ekrana kilitledi.
Televizyongazetesi/Detay

Özellikle Tahir’in Fikret’te şüpheli durumlar olduğunu anlayıp ondan gerçekleri dinlediği sahneler dikkat çekti.

Fikret, Vedat’ın oğlu olduğunu anlatıp, annesi Saniye’nin de sakladığı bir sır olduğunu Tahir ile paylaştı. Daha önce bir kemençenin içine koyduğu notu ise Murat buldu.

Dizinin hemen ardından yayınlanan 43. bölüm tanıtımında bu mektubu Mustafa’nın da okuyup inanamadığı görülüyor. İzleyiciyi şaşırtacak yeni bilgilerin de içinde olduğu düşünülen mektup, Sen Anlat Karadeniz’in hikayesinin seyrini de değiştirecek.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! 7

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizinin 43. bölümünde dikkat çeken bir başka olay da Vedat’ın Nefes’i kaçırması. Nefes’e yine aynı psikolojik şiddeti uygulayan Vedat, bu kez bambaşka bir tavırla karşılaşacak. Nefes, bir şarap şişesini kırıp, Vedat’ın boynuna dayıyor. Nefes, yaşadığı onca olaydan sonra artık Vedat’tan korkmuyor ve bunu ona da gösteriyor.

Şimdi herkes Nefes’in Vedat üzerinde bu hareketinin etkili olup olamayacağını merakla bekliyor.

İşte Sen Anlat Karadeniz 43. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yiğit, Tahir’in peşinden koşarken Vedat’ın kucağına düşer. Oğlu için harekete geçtiği anda ayağı sakatlanan Nefes’in artık Vedat’a karşı koyması imkansızdır.

Nazar ve Murat’ın elleri Saniye ve Cemil karşısında kenetlenir. Sevdalarına söz geçiremeyen çift birbirine siper olurken, Cemil’in artık Nazar diye bir kızı yoktur.

Tahir, Vedat’ın babasının Fikret olduğunu öğrenir; ancak şimdi kafasında Saniye’ye dair daha büyük bir soru işareti belirmiştir.