Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Erim, neden apar topar Londra’ya gönderildi? Diziden mi ayrıldı?

Yasak Elma dizisinde Erim, neden apar topar Londra’ya gönderildi? Diziden mi ayrıldı?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin son bölümünde Erim’in Londra’ya okula gitmesi, izleyicilerin kafasını karıştırdı.

Şevval Sam’ın oynadığı Ender ve Talat Bulut’un oynadığı Halit’in oğulları olan Erim, kötü alışkanlıkları olan arkadaşları yüzünden başını sürekli derde soktu.

Babası son çare olarak çevresinden uzaklaştırmak istediği Erim’i Londra’ya yatılı bir okula gönderme kararı aldı ve Ender de istemese de en doğrusunun bu olduğunu düşünüp kabul etti.

Dizide hızla yaşanan bu gelişme, Erim karakterini oynayan İlber Kaboğlu’nun diziden ayrılıp ayrılmadığı sorularını da akla getiriyor tabii ki…

Henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmasa da Erim karakterinin diziden ayrılmış olabileceği üzerine sosyal medyada yorumlar yapılıyor. Erim’in sürekli olarak mı, yoksa belli bir süre için mi gittiği netleşmedi.

Genç ve başarılı oyuncu İlber Uygar Kaboğlu’nun oynadığı ve Argun Ailesinin tek oğlu olan Erim Argun’un sessiz sedasız yurtdışına gönderilmesi, akıllara pek çok soru getiriyor.

Dizinin takipçileri sosyal medyadan konuyu hem yapım şirketine hem de oyuncuya soruyorlar ama henüz bir yanıt alınabilmiş değil.

Yasak Elma dizisinde Erim, neden apar topar Londra'ya gönderildi? Diziden mi ayrıldı? 7

İLBER KABOĞLU KİMDİR?

İlber Uygar Kaboğlu, 2004 yılında İstanbul’da doğdu. Ortaöğretim öğrencisi olan İlber, Saha Atölye’de Oyunculuk Eğitimi aldı.

İlk kez Nestle reklam filminde rol aldı ve ilk reklamı çok beğeni topladı. Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Çetin Tekindor, Bensu Soral ve Çağatay Ulusoy’un oynadıkları İçerde dizisinde de oynadı.

İlber Kaboğlu’nun tanınmasında ve sevilmesinde İçerde dizisi çok etkili oldu. Mustafa karakterini canlandıran Kaboğlu oyunculuğu ile göz doldurdu.

Şimdi ise başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam’ın oynadığı Yasak Elma dizisinde rol alıyor.