Ana sayfa Dizi Fragmanları Senden Daha Güzel dizisi için yabancı dizi hayranlarının Türk izleyicilere bir mesajı var!

Senden Daha Güzel dizisi için yabancı dizi hayranlarının Türk izleyicilere bir mesajı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında yaz döneminin neşeli dizileri bir bir yanına giriyor. Seversin ile ilk önce Kanal D adım atmıştı. Dizinin hikayesi ve başrol çifti beğenildi. İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün etkileyici performansı da reytinglerde beklenen düzeyde rakamların gelmesini sağladı.

Senden Daha Güzel dizisi de 7 Haziran Salı akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisinin de iyi bir dizi çifti olduğunu daha ilk bölümdeki olumlu yorumlardan anlayabilirsiniz.

Seversin dizisinde olduğu gibi Senden Daha Güzel de ortalamanın biraz altında reytingler elde edebildi. Ancak bu durum yaz dizileri için artık kanıksanan bir durum haline geldi. Romantik komedi yapımları çok çok iyi çıkışlar yapamasa da geniş bir izleyici topluluğunu eğlendiren ve ekrana taşıyabilen yapımlar olarak biliniyor.

Yabancı dizi hayranları, yerli dizi izleyicilerinden daha çok romantik komedi hikayelerine sahip çıkıyor. Zaman zaman sosyal medyada Türk izleyicilere yönelik olarak, “Lütfen televizyonda izleyin” mesajlarını görebilirsiniz.

Romantik komedi yapımlarını çok beğenen ve yurt dışında emek harcayarak takip eden, sosyal medyada da gündeme gelmesi için çaba harcayan geniş bir izleyici kitlesi var. Bu kitle, özellikle Türk televizyon dizilerine yönelik olarak reytinglerde yaşanan erken finallerden çok rahatsız. Bu nedenle de zaman zaman Türk izleyicilere televizyon başında takip etmeleri yönünde mesajlar yolluyorlar.

Senden Daha Güzel dizisini de beğenen yabancı izleyicilerin yeni bu yönde isteklerini sosyal medya ortamında görebilirsiniz. Dizinin ikinci bölümünü ise 14 Haziran Salı akşamı izleyebilirsiniz. İşte ikinci bölümden ilk fragman: