Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinde Nebahat karakterinin değişiminden Simge Selçuk da dahil herkes memnun!

Kardeşlerim dizisinde Nebahat karakterinin değişiminden Simge Selçuk da dahil herkes memnun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi sezon finali için geri sayımda ama, şimdiden üçüncü sezonu heyecanla bekleyen milyonlarca izleyicisi de hazır. Genç oyuncular ile tecrübeli isimlerin bir araya geldiği, güçlü bir hikaye ve etkili bir sinerji ile başarıya ulaşan dizi Cumartesi akşamlarının en çok izlenen ikinci dizisi konumunda.

TRT1’deki Gönül Dağı dizisinin başarısının gölgesinde kalsa da Kardeşlerim, bu sezon yayınlanan birçok diziden çok daha başarılı işlere imzasını attı. Dram ağırlıklı dizinin eğlenceli anlarında Nebahat karakterini sıklıkla görüyoruz. Simge Selçuk’un başarıyla canlandırdığı Nebahat, dizinin arka planda kalan ama izleyicilere keyif veren bir yönünü sergiliyor.

Simge Selçuk’u izlemeye doyamayan birçok izleyici var ve oyuncu da karakterden çok memnun. Simge Selçuk, “Ben de eğleniyorum. Çok eğleniyorum Nebahat ile. Son zamanlarda daha çok eğlenmeye başladım” diye konuştu.

Kardeşlerim dizisinde Nebahat karakterinin değişiminden Simge Selçuk da dahil herkes memnun! 7

Nebahat karakteri hikayede daha önce dram konuları ile çok fazla öne çıkmıştı. Ancak son zamanlarda karakterin daha eğlenceli bir noktaya gelmesi, değişimin hem izleyici hem de oyuncu üzerindeki olumlu etkisi dikkatlerden kaçmıyor.

Simge Selçuk, “Daha önce fazla duygusal sahnelerimiz vardı, Akif ile boşanma süreci. Ondan sonrası iyice koptu Nebahat” ifadesini kullandı.

Celil Nalçakan’ın canlandırdığı Akif ile Nebahat karakterlerinin hikayede boşanması ile birlikte değişim de çok daha belirgin hale geldi. Nebahat karakterinin ağır dram hikayesinin içinde eğlenceli anları izleyicilerin de büyük beğenisini kazandı.

Nebahat’in Akif’e karşı duyduğu hisler arasında sevgi var ama daha da çok intikam duygusu öne çıkıyor.