Ana sayfa Dizi Fragmanları Seni Çok Bekledim dizisinde gizlenen gerçekler baş ağrıtıyor!

Seni Çok Bekledim dizisinde gizlenen gerçekler baş ağrıtıyor!

tarafından ker_def

Seni Çok Bekledim, Star TV ekranında Cuma akşamları yoluna devam ediyor. Skala Yapım ve DNZ Film imzalı, başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaştığı ‘Seni Çok Bekledim’ 8. bölümüyle 26 Mart Cuma saat 20.00’de Star TV’de yayınlanacak. Kadir, Ayliz’e gerçekleri anlatacak mı? İşte bu sorunun yanıtını izleyicilerin merak edeceği bir bölüm geliyor. Peki Seni Çok Bekledim’in 9. bölümünde neler izleyeceksiniz. Haberimizin devamında tüm detayları bulabilirsiniz.

Seni Çok Bekledim; Kadir (Özcan Deniz) ve Ayliz’in (İrem Helvacıoğlu) tutku dolu aşkını ekrana getiriyor… İşte 9. bölüm özeti ve fragman: Ayliz, bir yandan annesi için üzülürken, bir yandan da onun nasıl ve kim tarafından bu hale getirildiğini anlamaya çalışmaktadır. Kadir’in Sibel ile görüşen en son kişi olduğu bilgisini elde eden polis, ifadesine başvurur. Kadir, Sibel ile görüştüğünü niçin gizlediğini açıklamakta zorlanır.

Songül, Selo’nun hayatındaki önemli sırra dair bir ipucu yakalar. İsmet ile birlikte gerçekleri araştırmaya başlarlar. Nezahat, Kadir’e giderek Cemal hakkında onu uyarır. Cemal, Ayliz’e yakın durarak hem üzerindeki şüphelerden kurtulmayı hem de Sibel’in gizlediği gerçekle ilgili kanıtlar bulmayı amaçlar.

Meryem, gerçekleri itiraf ettirmek için, Erol’u kurduğu oyuna çekmeye çalışır. Bu konuda Selo’nun desteğine ihtiyacı vardır. Ancak oynadığı oyunun bedeli büyük olacaktır.

Depremde dağılmış bir aile, kendini kaybetmiş, hayata tutunmakta zorlanan bir adam ve aşka kapılarını kapatmış yaralı bir kadının birbirlerinin hayatlarını değiştirmesinin hikayesi…

Seni Çok Bekledim dizisinde gizlenen gerçekler baş ağrıtıyor! 8

Yönetmenliğini Yasemin Türkmenli’nin yaptığı dizinin senaryosunu Hakan Haksun, Pervin Bozan, Elif Başaran ve Eylül İdiman yazıyor. Dizinin dev oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar ve Hande Oktan rol alıyor.

Seni Çok Bekledim dizisinde gizlenen gerçekler baş ağrıtıyor! 9

Yayın Günü: 26 Mart Cuma
Yayın Saati: 20.00 / Yeni Bölüm – 9. Blm