Ana sayfa Sosyal Medya Seni Çok Bekledim dizisinde İrem Helvacıoğlu göz kamaştırıyor

Seni Çok Bekledim dizisinde İrem Helvacıoğlu göz kamaştırıyor

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Seni Çok Bekledim dizisi başladığı günden bu yana beklentilerin altında kaldı. Dizinin Cuma rekabetinde taşları yerinden oynatması ihtimali çok güçlü görülüyordu. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin de başrolünde olması yapımın büyük ilgi göreceğine işaret ediyordu.

Ancak beklentiler gerçekleşmedi. Seni Çok Bekledim, ortalama reytingler elde edebilen bir yapım oldu ve dengeleri de değiştiremedi… Ancak geçtiğimiz hafta yayınlanan 7. bölümün iyi sonuçlar alması umutları artırdı. Seni Çok Bekledim’de geçen hafta İrem Helvacıoğlu da giydiği gelinlik ile hayranlarının gözlerini kamaştırdı. Oyuncu güzelliği ile çok konuşuldu, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Seni Çok Bekledim dizisinde İrem Helvacıoğlu göz kamaştırıyor 23

’Ayliz’ karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu’nun bir sahne gereği giyindiği özel tasarım gelinlik, herkesin gözlerini kamaştırdı.

Abartıdan uzak, zarafeti ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan İrem Helvacıoğlu’nun gelinliği, dünyaca ünlü bir markanın özel tasarımından. Aynı zamanda gelinlik sahnelerinde kullanılan göz alıcı takılar da dünyaca ünlü bir markanın özel tasarımlarından seçildi.

Seni Çok Bekledim dizisinde İrem Helvacıoğlu göz kamaştırıyor 24

Dizinin 8. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı. Videodan 8. bölüm fragmanını ve neler yaşanacağının detayını öğrenebilirsiniz.

Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı ‘Seni Çok Bekledim’in oyuncu kadrosunda; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar gibi başarılı isimler rol alıyor.

‘Seni Çok Bekledim’ her Cuma saat 20.00’de Star’da…