Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın çok sevilen ismi ayrılıyor! Her şey sil baştan!

Yasak Elma’nın çok sevilen ismi ayrılıyor! Her şey sil baştan!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisi, ekranın absürt komedi türündeki yapımı olarak izleyenleri hem çok şaşırtan, hem de çok güldüren gelişmelerle 4. sezonda da devam ediyor. Dizinin gelecek haftaki bölümünde izleyiciler yeni bir değişime tanıklık edecekler. Daha önce 85. bölümle birlikte dizinin seyri değişmişti, yine benzer bir durum yaşanacak.

Yeni sezonda da Yasak Elma’nın devam edeceği müjdesini verelim önce. Bu değişim de o yüzden yapılacak. Hikayeyi adeta yeni baştan yazarak ve yenileyerek bir sonraki sezonu da garantileme amacı taşımakta.

Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Nesrin Cavadzade’nin hayat verdikleri karakterler yoluna devam edecek mi 103. bölümde göreceğiz ama bir kişinin gideceği şimdiden kesinleşti!

Dizide 5 yıllık bir zaman atlaması yaşanacağını Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında duyurdu. Alınan kulis bilgisine göre, bu akşam (15 Mart Pazartesi) ekrana gelecek olan 102. bölümdeki yangın, her şeyi değiştiriyor!

Yangından Yıldız ve Çağatay’ın kurtulup kurtulmayacağı merak ediliyordu. Bu soruya da Altuntaş’ın yazısında yanıt bulundu. İkisi de yaşayacak ama Yıldız komaya girecek! Üstelik tam 5 yıl boyunca komada kalacak.

Yasak Elma'nın çok sevilen ismi ayrılıyor! Her şey sil baştan! 9

Bu süre içinde Çağatay, nasıl olacaksa bir şekilde kendisini takıntı haline getiren Cansu ile evlenecek. Halit Can’ı da kendi çocuğu gibi büyütecek. Halit Can, Cansu’ya anne derken, Yıldız uyandığı komadan sonra olanları görüp şoke olacak muhtemelen!

Bu arada 5 yıl sonrasına atlanması, diğer oyuncular açısından bir engel teşkil etmese de dizinin küçük oyuncusu Kuzey Gezer’in artık Yasak Elma’da olamayacağı anlaşılıyor!

40 günlükken Yasak Elma setine gelen ve Yıldız-Halit Argun çiftinin oğulları Halit Can olarak dizide yer alan minik oyuncu, 103. bölümden sonra olmayacak. Yerine 6 yaşlarında bir başka çocuk oyuncunun geleceği anlaşılıyor.

Yasak Elma'nın çok sevilen ismi ayrılıyor! Her şey sil baştan! 10

Bu duruma en çok da Eda Ece’nin üzüleceği kesin! Zira adeta manevi annesi gibi olduğu Kuzey’i kucağından indirmeyen, sette sürekli onunla oyunlar oynayan Ece, Kuzey’le aynı dizide olamayacak artık!

Yasak Elma'nın çok sevilen ismi ayrılıyor! Her şey sil baştan! 11

Eda Ece, sosyal medyadan sık sık Kuzey’le pozlarını paylaşıyordu. Diziyi izleyenlerin de yüzünü gülümseten, adeta dizinin maskotu olan Kuzey, ne yazık ki artık dizide yer alamayacak…