Ana sayfa Dizi Fragmanları Seni Çok Bekledim dizisinde son 3 bölüm!

Seni Çok Bekledim dizisinde son 3 bölüm!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu hayranlarını üzüntüye boğan karar Star TV tarafından verildi. Seni Çok Bekledim dizisi için final yakın… Şimdiye kadar 10 bölüm yayınlanan dizi, reytinglerinin çok düşük olması nedeniyle artık ekran ömrünü tamamlayacak.

Kadir ve Ayliz karakterlerinin hikayesinin nasıl sonuçlanacağı da merakla bekleniyor. Seni Çok Bekledim dizisinin 11.yeni bölümünden ilk görüntüler ortaya çıktı.13. bölümü ile final yapacak olan dizinin geride 3 bölümü kaldı… Büyük bir iddia ile başlayan, hatta Star TV’nin Cuma gününe yerleştirmek için Akrep ve Sol Yanım dizilerini de ateşe atmasına neden olan dizi, ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi…

Seni Çok Bekledim dizisinin 11.bölümünden ilk fragman yayınlandı. Cemal ile Kadir arasında ipler iyice geriliyor. Kadir, “Artık senin ne bu şirkette, ne de evde yerin kalmadı” diyerek diş gösteriyor. Ancak Cemal kolay kolay pes edecek birisi değil. “O işler o kadar kolay değil Kadir” diyen Cemal’in planı ne, merakla bekleniyor.

Ayrıca Ayliz’in doktor kontrollerinde ne olduğu da merakla beklenen bir başka detay olarak gözüküyor.

Seni Çok Bekledim dizisinin 9 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan 11. yeni bölümü yine büyük bir heyecan dalgası yaşatacak. İşte dizinin yeni bölümünden ilk fragman: