Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara ne kadar şanslı; Babil, İyi Günde Kötü Günde, Sol Yanım ve Seni Çok Bekledim hayranları şaşkın!

Menajerimi Ara ne kadar şanslı; Babil, İyi Günde Kötü Günde, Sol Yanım ve Seni Çok Bekledim hayranları şaşkın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Bu sezon diziler konusunda büyük sorunlar yaşayan Star TV’nin Menajerimi Ara’ya sahip çıkması hayranlarını çok mutlu ediyor. Ancak aynı kanalın bu sezon harcadığı dizilere bakılırsa, gönül kırıklıkları yaşayan da birçok kişi oldu.

Güvercin dizisine son 3 bölüm için fırsat tanıyan Star TV, İyi Günde Kötü Günde dizisine sadece 6 bölüm tahammül edebildi. Star TV, Babil dizisini de 20. bölümde noktalamıştı. Ardından da Sol Yanım dizisine sadece 12 bölüm şans verildi…

Akrep dizisi şayet ekrandaysa bunun nedeni 26 bölüm yayın garantisi aldığı için… Star TV son olarak da Seni Çok Bekledim dizisi için final kararı aldı. Son 3 bölüm kaldı ve dizinin ipi çekildi… Ayrıca Sefirin Kızı dizisi için de 52. bölümde final kararı verildi. Dizi için bu normal çünkü zaten planlama da böyle yapılmıştı.

Star TV’nin bu sezon yayından kaldırdığı 4 dizisi var. Yayından kalkacak olan 2 dizi de net olarak belli oldu… Akrep belirsizliği sürüyor.

Sadece Menajerimi Ara dizisi diğer yapımlardan ayrışıyor. Pazar akşamları yayınlanan dizinin hayranları rahat olabilir. Çünkü Star TV, yaz aylarında da dizinin yayında kalmasını istiyor.

Canan Ergüder’in sağlık sorunları nedeniyle yapıma veda edeceği haberleri de gelmişti. Ancak Menajerimi Ara için henüz final yok… Dizi düşük reytinglerine rağmen ekranda kalmaya devam edecek. Hem de yaz ayları boyuncu dizinin hayranları ekran başında Menajerimi Ara’yı izleme fırsatını elde etti.

Ancak yayından kaldırılan tüm yapımlara ve yayından kaldırılması beklenenlere bakıldığında Menajerimi Ara’dan ya daha iyi reyting alıyordu ya da benzer oranlar elde ediyordu.

Star TV’nin Menajerimi Ara’nın düşük maliyetleri nedeniyle yayında kalmasını istemesi anlaşılır bir şey. Ancak diğer dizilerin hayranları da soruyor, madem reyting o kadar da belirleyici değil neden diğer dizilere çok az şans tanındı?

İyi Günde Kötü Günde’ye neden daha fazla şans verilmedi?

Babil niye sürdürülmedi?

Sol Yanım neden harcandı?

Seni Çok Bekledim çok mu maliyetliydi?

İşte bu soruları soran birçok dizi hayranı bulunuyor. Star TV’nin bu sezon diziler konusunda verdiği kararlar öne çıktı ve çok tartışma yarattı.