Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seni Kalbime Sakladım dizisinin setinden çok hoş görüntüler!

Seni Kalbime Sakladım dizisinin setinden çok hoş görüntüler!

tarafından ker_def

TRT 1’in yeni dizisi “Seni Kalbime Sakladım”ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Uyum içinde çalışan oyuncular, sette eğlenceli vakit geçiriyor. Dizi çok yakında izleyiciyle buluşacak.

Sıcacık hikâyesi ve güçlü kadrosuyla sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan “Seni Kalbime Sakladım” dizisinin çekimleri İstanbul’da tüm hızıyla sürüyor. Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın üstlendiği, duygusal bir aşk hikâyesini konu alan dizinin ekibi sette uyum içinde çalışıyor.

Seni Kalbime Sakladım dizisinin setinden çok hoş görüntüler! 9

Ekip, sadece kamera önünde değil, sahnelerini beklerken de eğlenceli dakikalar yaşıyor. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği “Seni Kalbime Sakladım”ın senaryosunu Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya kaleme alıyor.

Aile şirketini yöneten zeki, becerikli ve güzeller güzeli Zeynep ile “yekparmak vale” olarak ün salmış, naif ama mert mahalle delikanlısı Civanmert’in aşkını ekrana taşıyacak olan dizinin oyuncu kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Seni Kalbime Sakladım dizisinin setinden çok hoş görüntüler! 10

“Osman Alkaş, Gülseren Gürtunca, Evren Duyal, Mehtap Bayri, Elçin Afacan, Gökçe Akyıldız, Ali Öner, Berke Üsdiken, Ferhat Baynal, Sibel Aytan, Derda Yasir Yenal, Emre Taşkıran, Evren Duyal, İlayda Yıldırım, Tarık Ündüz, Denizhan Kınacıgil, Özge Akdeniz, Ramiz Mullamusa ve Ayberk Aladar.”

Seni Kalbime Sakladım dizisinin setinden çok hoş görüntüler! 11

“Seni Kalbime Sakladım” çok yakında ekran serüvenine başlayacak.