Ana sayfa Dizi Fragmanları Seni Kalbime Sakladım, perşembe günü başlıyor! Heyecan arttı!

Seni Kalbime Sakladım, perşembe günü başlıyor! Heyecan arttı!

tarafından ker_def

TRT 1’in merakla beklenen yeni dizisi “Seni Kalbime Sakladım” için heyecan dorukta. Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı dizinin ilk bölümüne sadece iki gün kaldı. “Seni Kalbime Sakladım” 30 Haziran’dan itibaren her perşembe izleyiciyle buluşacak.

İlk bölüm fragmanı yayınlandığından bu yana merak ve heyecanla beklenen, sosyal medyada da büyük ses getiren TRT 1’in iddialı projelerinden “Seni Kalbime Sakladım” için büyük gün yaklaşıyor. Dizinin ilk bölümü, 30 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.

Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu “Seni Kalbime Sakladım”da Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz başrolde. Çekimleri İstanbul’da tüm hızıyla devam eden dizide ayrıca Gökçe Akyıldız, Osman Alkaş, Mehtap Bayri, Gülseren Gültunca ve Elçin Afacan da rol alıyor.

Aile şirketini yöneten zeki, becerikli ve güzeller güzeli Zeynep ile “yekparmak vale” olarak ün salmış Mert mahalle delikanlısı Civanmert’in aşkını konu alan “Seni Kalbime Sakladım”, her perşembe yeni bölümleriyle TRT 1’de izleyicisiyle buluşacak.

“Seni Kalbime Sakladım” sıcacık hikâyesi ve güçlü kadrosuyla yaz sezonunda TRT 1’de.