Ana sayfa Sosyal Medya Sera Kutlubey önce çok eleştirildi, şimdi övgüleri topluyor!

Sera Kutlubey önce çok eleştirildi, şimdi övgüleri topluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İyilik dizisiyle Fox TV ekranında yeniden hayranları ile buluşan Sera Kutlubey, Zalim İstanbul isimli dizideki Cemre karakteri ile popüler hale gelmişti. 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, henüz kariyerinin başlarında bulunuyor.

2016 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz Sera Kutlubey, şimdiye kadar çeşitli dizilerde önemli tecrübeler elde etti. Babam ve Ailesi’nin yanı sıra İsimsizler dizisinde de rol alan Sera Kutlubey, 2019 ve 2020 yıllarında büyük beğeni toplayan Zalim İstanbul dizisiyle milyonlarca izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı.

Hercai dizisinde Azra olarak da kısa bir süre yer alan Sera Kutlubey dram rolleri ile yoluna devam ediyor. Geçen sezon 8 bölüm süren İyilik dizisinde Damla karakterini canlandıran oyuncu, yeni dönemde de yine aynı rolüyle ekranda yer almaya başladı. Cuma akşamları yayınlanan İyilik dizisi, entrikanın ve aldatmanın öne çıktığı bir hikayeye sahip.

İyilik dizisinde Hatice Şendil, Perihan Savaş ile İsmail Demirci ile birlikte başrolde yer alan isimlerden birisi de Sera Kutlubey oldu. Hayranları, ilk başlarda bu rol nedeniyle oyuncuyu çok eleştirmişti. “Yuva yıkan kadın” görüntüsü veren Damla karakteri nedeniyle takipçilerinin eleştirileri daha sonra, övgüye dönüştü. Oyuncu canlandırdığı karakter bakımından eleştiri oklarını üzerine çekmiş olsa da, böyle bir karakterin duygusunu izleyiciye geçirme noktasındaki başarısıyla da övgüleri topluyor.

Sera Kutlubey önce çok eleştirildi, şimdi övgüleri topluyor! 7

İyilik dizisi bomba gibi bir 9. bölümle 10 Eylül akşamından itibaren izleyicilerle yeniden buluşmaya başladı. Artık Cuma akşamları dizinin karşısına geçenler Sera Kutlubey’in karakterde ne kadar etkili bir performans sergilediğini izleme fırsatını bulacak.

Dizi hayranları, “Sera Kutlubey, Damla rolünün hakkını veriyor. Rolü gerçekten yaşıyor” diyerek oyuncuya övgülerde bulunuyor. Damla’nın yeni sezonda Neslihan’dan intikamını nasıl alacağını merak eden izleyiciler, Sera Kutlubey’in kariyeri için bu rolün ne kadar önemli olduğunu da fark etmiş durumda.

Evli bir erkeğin kalbini çalan ve yuvasını yıkan kadın konumundaki Damla, entrikalar ve intikam halleri ile İyilik dizisinin ikinci sezonunda fazlasıyla öne çıkacak. Bu durum da Sera Kutlubey’in oyunculuk performansında unutulmaz bir dönemin yaşanacağını gösteriyor.

Damla gibi karakterlerin toplumda çok fazla olduğunu düşünen izleyiciler, bu karakteri ileştirseler de Sera Kutlubey’in performansını alkışlamaktan de geri durmuyorlar.

İyilik dizisinin 10. yeni bölümü 16 Eylül Cuma günü izleyicilerle buluşacak.