Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan sonra Talat Bulut, ustalığını bu sefer Tuzak ile ortaya koydu!

Yasak Elma’dan sonra Talat Bulut, ustalığını bu sefer Tuzak ile ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Halit karakteri ile uzun süre ekranda yer alan Talat Bulut, geçen sezon ise konuk oyuncu olarak Mahkum isimli Fox TV dizisinde yer almıştı.

Talat Bulut hayranlarının merak ve heyecanla beklediği yeni rolüyle ekrana dönüşü de sosyal medyada çok yankılandı. tv8 ekranında çarşamba akşamı başlayan Tuzak dizisinin başrolünde yer alan Talat Bulut, yine oyunculuk yeteneklerini sergiledi.

Daha önceki rollerinden de performansı iyi bilinen oyuncu, Demir Gümüşay isimli karakter ile yine güçlü ve etkili bir iş adamı olarak izleyicilerle buluştu.

Tabii ki yeni rolde Akın Akınözü’nün canlandırdığı avukat Umut’un kendisine hedef olarak seçtiği ve geçmişte yaptıkları ile hesaplaşma üzerinden ilerleyen hikayede Talat Bulut’un oyunculuk deneyiminin izleyicilerde büyük etki bıraktığını da söylemek gerekiyor.

Daha ilk bölümü yayınlanmasına rağmen Akın Akınözü, Bensu Soral ve Rıza Kocaoğlu ile birlikte başrolde yer alan Talat Bulut’un hayranlarında çok olumlu yorumlar alması dikkatlerden kaçmadı.

Twitter ortamında Talat Bulut’un performansını öven hayranları, Yasak Elma dizisinde de yine güçlü bir iş adamını canlandıran oyuncunun, bu tür rollere çok yakıştığı değerlendirmeleri yapıldı.