Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seray Kaya’dan ‘aşığım’ itirafı! Miray Daner’in ‘off’ çektiren imaj değişikliği

Seray Kaya’dan ‘aşığım’ itirafı! Miray Daner’in ‘off’ çektiren imaj değişikliği

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezon boyunca Kadın dizisinde Şirin karakterine hayat veren ve büyük başarı kazanan Seray Kaya, şimdilerde Kuruluş Osman ile kariyer yolculuğuna devam ediyor. Miray Daner ise Vatanım Sensin’de ünlendikten sonra üst üste projelerde yer aldı ve son olarak da Hakan Muhafız ve Saygı dizileri ile göz doldurdu. İki ünlü isim de sosyal medya paylaşımları ile çok dikkat çekiyor.

Seray Kaya, aktif bir şekilde instagram hesabından paylaşımlar yapıyor. Oyuncu, diziden arta kalan vaktinde, genellikle evinde kalmaya çaba harcıyor. Pandemi nedeniyle önlemlerini artıran oyuncu, ev pozunu yayınladı. Seray Kaya, köpeği ile birlikte ayna pozu verdi ve “Kendisine aşığım” diye yazdı.

Seray Kaya'dan 'aşığım' itirafı! Miray Daner'in 'off' çektiren imaj değişikliği 8

Vatanım Sensin dizisinin Hilal’i olarak ünlenen Miray Daner, o dönemden bu günlere farklı rollerde de yer alarak kariyerinde önemli bir sıçrama yaptı.

Bir Litre Gözyaşı, Hakan Muhafız ve Saygı dizilerinde izlediğimiz oyuncu, son dönemde değiştirdiği imajı ile de biliniyordu.

Saygı dizisi için siyahlara bürünen oyuncu, instagram’dan yaptığı paylaşım ile yine imaj değişikliğine gittiğini gösterdi.

Bazı hayranlarının “Off artık, bu nasıl güzellik” diye yorum bıraktığı ünlü oyuncuya binlerce beğeni geldi.

Seray Kaya'dan 'aşığım' itirafı! Miray Daner'in 'off' çektiren imaj değişikliği 9