Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seray Sever, Can Yaman için açtı ağzını yumdu gözünü!

Seray Sever, Can Yaman için açtı ağzını yumdu gözünü!

tarafından ker_def

Can Yaman’ın İspanyol TV kanalında bir hayranına ‘arka odaya geçelim’ diye söylemesi ayrıca aynı programda bir kadın hayranının isterse kendisine dokunabileceğini belirtmesi bir süredir gündemden düşmüyor. Erkenci Kuş dizisi ile özellikle yurt dışında büyük şöhrete kavuşan Can Yaman, hayatının gafını yaptı ve ünlüler de bunu eleştirmeyi sürdürüyor.

tv8 ekranında Gel Konuşalım isimli magazin programının yorumcusu olan Seray Sevre de Can Yaman’a çok ağır sözlerle yüklendi.

Can Yaman’ın bu yaptıklarının erkekliğe sığmadığını dile getiren Sever, hem Hürriyet gazetesindeki röportaja hem de İspanyol televizyonu Formula TV’de katıldığı programdaki sözlerine ağır ifadelerle karşılık verdi.

Seray Sever, “Yaptığı şey erkekliğe sığmıyor. Eski ilişkisini deşifre etmek, ‘libido’ üzerinden anlatmak zaten terbiyesizlikti. Bir kadına yapılan terbiyesizlik vardı orada, çok sinirlenmiştim. Şimdi de hayranına arka odada ne gösterecek çok merak ediyorum. Nasıl gösterecek erkekliğini? Erkekliğini nasıl göstereceğini merak ettim. Yaşayan bir varlık olduğunu sadece oradan gösterebiliyor. Bir de ‘Yakınıma gelip dokun. İstemiyorsan yapacak bir şey yok, sana fırsat vermiştim kaçırdın’ diyor. Bu ne ya, bu ne? Allah aşkına bu ne?” ifadelerini kullandı.

Can Yaman’ın çizmeyi aştığını birlikte iş yaptığı ve gelecek planı oluşturduğu yapımcı Faruk Turgut da dile getirdi. Turgut, ünlü oyuncuyu Kıbrıs’a tatile gönderirken, artık konuşmamasını da istedi.

Can Yaman, bu yaşananlardan sonra İtalya’dan gelen Survivor sunma teklifini de kabul ederek bir süre uzaklarda duracak ve bu yaşananları unutturmaya çaba harcayacak.