Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serel Yereli, bir şeyleri inadına yapmayı çok seviyor!

Serel Yereli, bir şeyleri inadına yapmayı çok seviyor!

tarafından ker_def
Serel Yereli, çıplak fotoğrafına gelen eleştirilere sosyal medyadan cevap verdi.

1 Ocak 1996 doğumlu genç oyuncu, 2012 yılında Güneşi Beklerken dizisindeki rolüyle dikkat çekmişti. İkinci projesi ise Bodrum Masalı dizisi oldu ve bu diziyle de önemli bir çıkış yaptı.

Instagram’da yaptığı paylaşımlarıyla gündeme gelen genç oyuncu Serel Yereli, son olarak çıplak bir pozunu paylaşmıştı.

Serel Yereli gelen eleştirilere yine ilginç bir fotoğraf ve yorumla yanıt verdi.

Bodrum Masalı dizisindeki Alara rolüyle tanındıktan sonra yurt dışına yerleşen Sereli, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarıyla dikkatleri çekiyor. Instagram’dan paylaştığı cüretkar pozlarıyla sık sık magazin sayfalarını süsleyen genç oyuncu Serel Yereli’nin son paylaşımı da olay oldu.

Serel Yereli kendisine gelen eleştirilere ilginç bir fotoğrafıyla Instagram hesabından yanıt verdi. Son olarak dilini aynaya değdirdiği bir fotoğrafını paylaşan genç oyuncu, ‘Bir şeyleri inadına yapmayı gerçekten çok seviyorum’ dedi. Gönderisi kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alan Yereli, son paylaşımında şu notu yazdı:

Serel Yereli, bir şeyleri inadına yapmayı çok seviyor! 8

“Diken üstünde, rahatsiz bir sekilde yasamak icin fazla güzel olan ülkemde , her zaman insanlarin toplum icerisinde RAHAT oldugunu gormek istedim … Ben de toplum icinde rahat olmak istedim … Ama bu rahatligi haketmek icin pozlarimi, gorsel zevkimi, giydiklerimi degistiremem ve kimse de degistirmemeli !!!! Bilmiyorum , çarşaflı olmanın bu kadar nefret uyandırdığı linç yediği bir ülkede doğmuş olsam eminim çarşafı çok seviyor ve sürekli çarşaflı fotoğraflar paylaşıyor olurdum :)))) Bunu ilgi çekmek için yapmıyorum , Sadece çoktan çekmiş olduğum ilgiyi , asi davranışlarıma yönlendiriyorum :)))) Bişeyleri inadına yapmayı gerçekten çoookkkk seviyorum”

Serel Yereli, bir şeyleri inadına yapmayı çok seviyor! 9

Yereli’nin sosyal medyadan paylaştığı kapı arkasından çekilmiş çıplak fotoğrafına çok sayıda yorum ve beğeni gelmişti.