Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Aktaş, Show TV’nin başarılı dizisine konuk oldu!

Serenay Aktaş, Show TV’nin başarılı dizisine konuk oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1993 yılında dünyaya gelen Serenay Aktaş, ilk olarak kadın futbolcu olarak gündem olsa da, daha sonra rol aldığı yapımlardaki performansı ile oyunculuk konusunda önemli adımlar attı. 2010 yılından itibaren setlerde yer almaya başlayan ve birbiri ardına hem dizilerde hem de sinema filmlerinde farklı rollerde izlediğimiz Aktaş, geniş bir hayran kitlesinin de dikkatini çekti.

Arka Sıradakiler dizisindeki Gülüm karakteri ile iyi bir çıkış yakalayan oyuncu, Meryem isimli dizideki Burcu karakteri ile de büyük beğeni toplamıştı. Son dönemde farklı dizilerde kısa rolleri ile dikkat çeken oyuncu, yine konuk oyuncu olarak sezonun başarılı dizilerinden Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile ekrana dönüş yapıyor.

Savaşçı, Kalp Yarası ve Sevmek Zamanı isimli dizilerde üst üste kısa süreler yer alan Serenay Aktaş, bu sefer de polis memuru olarak izleyicilerle buluşacak.

Serenay Aktaş, Show TV'nin başarılı dizisine konuk oldu! 26

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden görevli memur ‘Pelin Görkem’ karakterini canlandıracak olan Aktaş, hikayenin ana karakterleri Sadi ile Songül arasında bir kıskançlığa sebep olacak.

Songül, kendisine verilen İtalyan bir uyuşturucu kuryesini koruma görevindeyken bir başka polis memuru olan Pelin Görkem ise Sadi’yi korumak için görevlendirilir. Bu geçici görevler Payaslılar arasında gözle görülür bir çekişmeye sebep olur.

Perşembe akşamları Show TV ekranında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin Serenay Aktaş’ın konuk olduğu bölümlerin ayrı bir heyecanı olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.