Ana sayfa Sosyal Medya Devrim Özkan durmak bilmiyor, arı gibi çalışıyor!

Devrim Özkan durmak bilmiyor, arı gibi çalışıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranlarının 2017 – 2018 sezonunda Vatanım Sensin projesindeki Havva karakteri ile dikkatini çeken Devrim Özkan, asıl büyük kariyer çıkışını ise TRT1’in unutulmaz projelerinden olan Vuslat’taki Feride karakteri ile gerçekleştirdi.

Ramo isimli aksiyon dizisinde Nehir karakteri ile de önemli deneyimler biriktiren oyuncu, ardından da Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde çok başarılı bir sezon geçirdi. TRT’nin dijital kanalı Tabii’de yayınlanan Rumi dizisinde de yine hayranlarını etkileyen genç oyuncu, yeni sezonda yeni bir dizi anlaşması yaparak setlerde yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğini gösterdi.

Üst üste başarılı televizyon dizilerinde rol alan, uzun saatler set çalışmalarında bulunmaktan çekinmeyen ve zorlu bir projeden çıkmasına rağmen, bir sonraki kış sezonunda yine yoğun bir temponun içine girmekten çekinmeyen bir Devrim Özkan görüyoruz.

Adeta arı gibi çalışan ve kariyerinin en önemli döneminde dinlenmek istemeyen oyuncu, Ay Yapım’ın hazırlıklarını sürdürdüğü Üvey Hayat isimli diziyle yine dramın en sert hallerinden birisini ortaya koyacak.

İki kadının hayata tutunma hikayesinde Fidan karakteri ile yer alacak olan Devrim Özkan, 2017 yılında başladığı dizi kariyerinde birbiri ardına çok iyi projelerde yer aldığı için başarılı dizi seçimleri yapmasıyla da biliniyor.

Genç oyuncunun yeni dizisi Üvey Hayat’ın hikayesini Banu Kiremitçi Bozkurt yapıyor ve şimdiden dizi hayranları projeyi merak etmeye başladı bile.