Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya, saçlarıyla ve dekoltesiyle tozu dumana kattı!

Serenay Sarıkaya, saçlarıyla ve dekoltesiyle tozu dumana kattı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – “Ne yapsa olay!” denilen ünlü isimlerin başında geliyor Serenay Sarıkaya. Rol aldığı projelerin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Bir süre önce Kerem Bürsin’den ayrılan oyuncu, Cem Yılmaz ile beraber şu sıralar. Haliyle iki ünlü isim bir araya gelince, magazinin gündeminden de hiç düşmüyorlar!

Özel hayatı bir yana, güzelliğiyle moda dergilerini, televizyon reklamlarını, afişleri, sosyal medyayı süsleyen Serenay Sarıkaya, bilindiği gibi bir süredir bir şampuan markasının da yüzü. Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı bir reklam paylaşımıyla gündeme geldi.

Normal, sıradan bir paylaşım yapıyor gibi görünse de aslında markanın reklamını yapıyordu. Sarıkaya’nın çeşitli açıklardan çekilen fotoğrafında saçlarını oradan oraya savururken farklı fotoğrafları yanyana koyularak keyifli bir görsel ortaya çıkarılmıştı.

Serenay Sarıkaya, saçlarının kendisinden rol çaldığı yazısıyla markayı etiketliyordu paylaşımında. Leopar desenli kıyafetiyle dikkat çeken oyuncunun takıları ve gözlüğüyle de hayli havalı halleri ortaya çıkmıştı.

İşte bir kaç saat içinde 400 binden fazla beğeni alan Serenay Sarıkaya’nın paylaşımı:

Yine saçlarımın benden rol çaldığı bir gün… Buraya kimi etiketleyeceğim belli ????????????????@headandshoulderstr

Serenay Sarıkaya, saçlarıyla ve dekoltesiyle tozu dumana kattı! 7