Ana sayfa Sosyal Medya Kırgın Çiçekler dizisindeki haline bak, şimdiki haline bak! Aleyna Solaker deniz kızı gibi Maşallah!

Kırgın Çiçekler dizisindeki haline bak, şimdiki haline bak! Aleyna Solaker deniz kızı gibi Maşallah!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kırgın Çiçekler dizisinde oynamaya başladığında henüz 19 yaşında olan Aleyna Solaker, 2015-2018 yılları arasında yayınlanan dizi boyunca daha da büyüyüp serpilmişti. Ancak aradan geçen süre zarfında oyuncu, gittikçe değişti.

1996 doğumlu olan genç oyuncu, hem oynadığı yapımlarda deneyim kazandı hem de görüntü olarak değişti. Solaker, şimdi 24 yaşında ve güzelliğiyle de dikkat çeken  bir oyuncu. Aleyna Solaker, son olarak Hizmetçiler isimli dizide rol almış ve 2 yıldır ekranda olmayan oyuncunun değişimi de görenleri şaşırtmıştı.

Kırgın Çiçekler dizisindeki haline bak, şimdiki haline bak! Aleyna Solaker deniz kızı gibi Maşallah! 8

Dizi ekranda ilgi çekse de pandemi sürecine denk gelmiş ve sadece 3 bölüm yayınlanabilmişti. Yeni sezonda devamı beklenirken Kanal D, diziyi devam ettirmeyeceğini ve iptal ettiğini duyurmuştu. Aleyna Solaker de soluğu yaz sezonunda tatilde almayı seçti. Bir süredir tatil yapann Solaker, yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor.

Aleyna Solaker’in son olarak yaptığı paylaşıma bakınca, hayli değiştiği ve son derece fit olduğu da görülüyor. Hayranları onu deniz kızına benzetirken, övgü dolu yorumlar yapmaya devam ediyorlar.

İşte Aleyna Solaker’in son paylaşımı:

????

Kırgın Çiçekler dizisindeki haline bak, şimdiki haline bak! Aleyna Solaker deniz kızı gibi Maşallah! 9