Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya, Aile dizisinin setinde Kıvanç Tatlıtuğ konforunu yaşıyor!

Serenay Sarıkaya, Aile dizisinin setinde Kıvanç Tatlıtuğ konforunu yaşıyor!

tarafından ker_def

Aile dizisi Show TV ekranında salı akşamları yayınlanmaya devam ediyor. 46.’sı düzenlenen Pantene Altın Kelebek ödüllerinde dizinin başrolünde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin en iyi dizi çifti olarak ödüllendirilmesi sosyal medyada çok konuşuldu.

Birbirlerine çok yakıştırılan ikili, Aile dizisinin ilk sezonundan bu yana ekrandaki diziler arasında en gözde dizi çiftlerinden birisi olarak kabul ediliyordu.

Altın Kelebek ödüllerinde elde edilen ‘en iyi dizi çifti’ ödülü de bu durumu pekiştiren bir gelişme oldu. Serenay Sarıkaya’nın partneri Kıvanç Tatlıtuğ hakkında söylediği sözler de sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile çalışmayı hep arzu ettiğinden bahseden Serenay Sarıkaya, bu konuda şu detayları paylaştı:

‘Kıvanç ile çalışmayı ben de hep çok istemiştim. Duruşu, işini sahipleniş biçimi, seçimleri, başarısı ile uzaktan takdir ederek takip ettiğim bir oyuncu arkadaşımdı. Bu projede denk geldik. Yıllar sonra televizyona onunla dönmek de benim için yadsınamaz bir konfordu, yalan yok.”

İşte bu sözleri ile birlikte Serenay Sarıkaya’nın Aile dizisinin setinde partneri ile ne kadar uyumlu olduğu ve sosyal medyada uzun süredir konuşulan güçlü enerjinin sette de bir karşılığının bulunduğunu anlayabilirsiniz.

En son Altın Kelebek ödülü ile de bu yüksek enerjili iki ismin iyi bir dizi çifti olduğu gerçeği yadsınamaz bir şekilde ortada duruyor.