Ana sayfa Dizi Fragmanları Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrolündeki Kızıl Goncalar dizisinin yayın günü belli oldu, rakipler zor!

Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrolündeki Kızıl Goncalar dizisinin yayın günü belli oldu, rakipler zor!

tarafından ker_def

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği FOX’un yeni dizisi Kızıl Goncalar’ın yayın tarihi belli oldu. Özcan Deniz ve Özgü Namal’ı başrollerinde buluşturan dizi, 18 Aralık Pazartesi ekran yolculuğuna başlayacak.

Pazartesi akşamları ekranda oldukça etkili dizilerin bulunduğunu söyleyebiliriz. Fox TV’nin Bambaşka Biri isimli dizisini Cuma akşamlarına kaydırdığını ve artık pazartesi akşamları merakla beklenen bu yeni dram dizisinin reyting yarışı içinde olacağını belirtelim.

TRT1 ekranlarında yeni başlayan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin iyi sonuçlar almaya devam ettiği Pazartesi akşamları, ayrıca atv’nin yeni dizisi Safir de kendi izleyici kitlesini oluşturmayı başardı. Geçen sezondan zaten önemli bir istikrar abidesi olarak gözüken Star TV’de yayınlanan Ömer dizisi de pazartesi rekabetinde çok iyi reytingler elde ediyor. Show TV’de yeni başlayan ve ilk bölümü yayınlanan Ne Gemiler Yaktım dizisinin ise düşük reytingler ile ekran ömrüne başladığını belirtelim.

İşte böyle etkili dizilerin yer aldığı pazartesi akşamları Kızıl Goncalar isimli biraz siyasi bakış açısı da bulunan yeni dizinin neler yapabileceği merakla bekleniyor. Peki nasıl bir diziden bahsediyoruz? İşte detaylar:

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan tanıtımıyla büyük ilgi gören Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen “evlat” söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle heyecanla beklenen dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu, senaryosunu Necati Şahin’in kaleme aldığı ‘Kızıl Goncalar’, 18 Aralık Pazartesi ve her pazartesi saat 20.00’de FOX’ta!