Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya, Burak Deniz’in doğum günü için kullandığı fotoğrafla büyük sürpriz yaptı!

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz’in doğum günü için kullandığı fotoğrafla büyük sürpriz yaptı!

tarafından zk zk
Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya, Şahmeran dizinin başrolünde

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süre önce çekimleri biten hatta 2. sezonu da çekilecek olan Şahmaran dizisi, izleyicinin büyük bir merakla beklediği bir yapım. Netflix için çekilen dizide Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başrollerde yer alıyorlar. İkisi de Türkiye’nin en başarılı ve en popüler isimleri olunca, diziye olan ilgi de o oranda büyük.

Fakat Tims&B Productions imzalı dizinin çekimleri büyük bir gizlilikle yapılmakta! Adana, Mersin, Tarsus ve Datça’da yapılan çekimlerden şu ana kadar hiç bir foto sızmamıştı! Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya da dizinin setinden hiç bir fotoğraf paylaşımı yapmadılar.

Bu büyük gizlilik sonrasında izleyicinin merakı da katlandı. İki oyuncunun sette birlikte çekilmiş bir fotoğraflarını görmek için hayranları heyecanla bekliyordu. Sonunda ikiliyi yanyana getiren bir poz, Serenay Sarıkaya tarafından paylaşıldı!

Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’nın sette birlikte oldukları bir günde çekildikleri anlaşılan fotoğraf, Deniz’in doğumgünü sebebiyle ortaya çıktı! Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1992 doğumlu olan Burak Deniz’in yeni yaşının instagram sayfasından aşağıdaki fotoğraf ile paylaştı.

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz'in doğum günü için kullandığı fotoğrafla büyük sürpriz yaptı! 3

Herkes için sürpriz olan bu fotoğraf, bir anda sosyal medyanın da gündemine geldi. İlk kez Şahmaran setinden çıkan iki oyuncunun birlikte fotoğrafları, hayranlarını hayli coşturdu… Fotoğrafı sosyal medyada paylaşan, yorum yapan pek çok hayranı, ilk kez yanyana görünen iki oyuncuyu da birbirlerine yakıştırdı.

Fotoğraftaki ayrıntı, çekimleri Adana’da yapılan Şahmaran setinden olduğunu oyuncuların tişörtlerinden vermekteydi! ‘Adana Business’ yazılı tişörtleri dikkatlerden kaçmayan iki oyuncunun bu fotoğrafları, Şahmaran setinden çıkan ilk fotoğraf olması vesilesiyle büyük ilgi gördü…

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz'in doğum günü için kullandığı fotoğrafla büyük sürpriz yaptı! 4

İkilinin bir başka fotoğrafı daha sosyal medyada dikkatleri çekti. Yine aynı gün çekildiği Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in üzerindeki tişörtten de belli olmakta…

Yapımcılığını Tims&B Productions’ın, yönetmenliğini Umur Turagay’ın, senaristliğini Pınar Bulut’un üstlendiği Şahmaran dizisinin 2. sezon çekimlerinin de yakında başlayacağı ve Adana’da yapılacağı gündeme gelmişti. Fantastik bir hikaye olan Şahmaran, merakla bekleniyor ama henüz Netflix ilk sezon yayın tarihini belirlemedi…