Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek hayranları Kaçış dizisini Emmy Ödülleri’ne aday göstermeye niyetli!

Engin Akyürek hayranları Kaçış dizisini Emmy Ödülleri’ne aday göstermeye niyetli!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – EnginAkyürek’in hikayesini yazdığı ve başrolünde yer aldığı Kaçış dizisinin dördüncü bölümü Disney Plus’ta yayınlandı. Yeni bölümde heyecan doruğa çıkarken Engin Akyürek’in hayranları Kaçış dizisinin Emmy Ödülleri’ne aday gösterilmesi gerektiğini düşünüyor.

Disney Plus’ın Türkçe içerikli ilk dizisi olan Kaçış’ın her hafta yeni bir bölümü yayınlanmaya devam ediyor. Sekiz bölümden oluşan dizinin en son dördüncü bölümü yayınlandı. Kaçış dizisi her bölümüyle izleyicilerden övgü almaya devam ediyor.

Dördüncü bölümü izleyen seyirciler yüreklerinin iyice ağızlarına geldiğini belirtiyor. Kaçış’ın çok etkileyici bir hikayeyi görsel bir şölen halinde aktardığını vurgulayan izleyiciler dördüncü bölümün tüm soru işaretlerine yanıt verdiğini belirtiyor.

Disney Plus’ta, 14 Haziran’da ilk bölümü ekrana gelen Kaçış dizisi platformdaki birçok güçlü rakibini dahi geride bırakmış durumda. Kaçış, Disney Plus Türkiye’nin en çok izlenenler listesinde Ms. Marvel, How I Met Your Mother, Family Guy, Modern Family gibi çok güçlü rakipleri geride bıraktı ve birinci sıraya yerleşti.

Bu arada Engin Akyürek hayranları, Kaçış dizisinin Emmy Ödülleri’ne aday gösterilmesi gerektiğini düşünüyor. Bu yıl 50. yıldönümü olacak Emmy Televizyon Ödülleri’nin adayları izleyiciler tarafından belirleniyor. Daha önce başrolünde Haluk Bilginer’in yer aldığı, yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstlendiği Şahsiyet, Emmy Ödülü kazanan ilk Türk dizisi olmuştu.

Başrollerini Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı Kaçış dizisi, Disney Plus’ın Türk yapımı ilk dizisi oldu. Dizinin şu ana kadar üç bölümü yayınlandı. Seyircilerden çok olumlu yorumlar alan Kaçış dizisini izleyenler heyecanın her bölümde arttığını, hikayenin nereye gideceğini çok merak ettiklerini belirtiyorlar.