Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya güneşi gördü, kendini kaybetti! İrem Helvacıoğlu diziden ilk imajını paylaştı!

Serenay Sarıkaya güneşi gördü, kendini kaybetti! İrem Helvacıoğlu diziden ilk imajını paylaştı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç ünlü kadın oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bakalım. İlk sırada Serenay Sarıkaya var. Oyuncu, uzun süredir ekranlarda olmasa da hep gündemde. Son dönemin en popüler isimlerinden birisi olan Sarıkaya, özellikle Cem Yılmaz ile ilişkisi ile gündemdeydi bir süredir. Ancak kısa bir süre önce ilişkisini bitirdiğini açıkladı.

Sarıkaya, pandemi öncesinde Alice müzikali ile sahneye çıkıyor ve adından da bu iddialı projesi ile söz ettiriyordu. Ancak korona nedeniyle gösteriye ara verildi ve şu sıralar bir projesi yok. Yüzü olduğu markaların reklamlarında rol alıyor, instagram sayfasından bu markaların kampanyalarını duyuruyor.

Aynı zamanda hayatından kimi anları da paylaşıyor instagram hesabından. Son olarak İstanbul’da yüzünü biraz gösteren güneşi görünce aşağıdaki fotoğrafta görüleceği üzere sandalyeye adeta yayılmış oyuncu.

Güneşi görünce mutlu olan ve sevimli köpeği ile bahçede güneşlenen oyuncu, paylaşımına düştüğü notla da dikkat çekiyor.

İşte Serenay Sarıkaya’nın paylaşımı…

#güneşenerjisiileçalışanlarkulübübaşkanı????#herkesevde

Serenay Sarıkaya güneşi gördü, kendini kaybetti! İrem Helvacıoğlu diziden ilk imajını paylaştı! 9

Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakteri ile hafızalara kazınan İrem Helvacıoğlu, yeni dizisi Seni Çok Bekledim’in heyecanını yaşıyor şu sıralar. Star TV’de yayınlanacak olan dizinin yayın tarihi henüz belli değil ama çekimleri sürüyor.

Helvacıoğlu bu kez  Ayliz isimli bir fotoğrafçıyı canlandıracak. Oyuncu, dizideki imajına uygun bir paylaşım yapmış instagram sayfasından.

Elindeki fotoğraf makinesi ile poz veren oyuncu, böylece dizideki yeni imajını da paylaşmış oldu. Bu kez kıvırcık saçlarıyla görüyoruz oyuncuyu.

Gülümseyin ????????

Serenay Sarıkaya güneşi gördü, kendini kaybetti! İrem Helvacıoğlu diziden ilk imajını paylaştı! 10

Pınar Deniz ise ekranlara son olarak Bir Deli Rüzgar dizisi ile gelmişti. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda da bir bölümlük konuk oyuncu olarak Menajerimi Ara’da yer aldı.

Deniz, aslında iki sezondur Netflix’in “Aşk 101′ dizisinde rol almakta. Pınar Deniz’in instagram’daki son paylaşımında kırmızı rujuyla görülüyor. Arkasındaki pembe fona ve rujuna dikkat çekmiş oyuncu düştüğü notla…

Pink in red

Serenay Sarıkaya güneşi gördü, kendini kaybetti! İrem Helvacıoğlu diziden ilk imajını paylaştı! 11