Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya hayranlarını havaya uçuracak yeni dizi müjdesi!

Serenay Sarıkaya hayranlarını havaya uçuracak yeni dizi müjdesi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya’nın hayranları, ondan gelecek bir yeni dizi müjdesini beklemekte uzun zamandır. Oyuncu, bir süredir ekranda yer almadığı gibi dijitale de bir iş yapmıyordu. Son olarak tercihini ilk kez rol aldığı bir müzikalden yana koymuştu. 2019 yılında ise Alice Müzikali ile sahnelere çıktı.

Büyük bir başarı kazanan ve övgü dolu yorumlar alan oyuncu, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Enis Arıkan, İbrahim Selim ve Şükrü Özyıldız ile sahne aldı. Müzikal kapalı gişe oynadı ama pandemi süreci ile birlikte oyun artık sahnelenmiyor.

Serenay Sarıkaya ise müzikalin ertelenmesinin ardından hiç bir projede yer almadı. Yüzü olduğu markaların reklamları dışında, son olarak yeni ayrıldığı Cem Yılmaz ile ilişkisiyle gündeme gelmekteydi.

Ayrıca ünlü şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan filmin de hazırlıklarını sürdürüyordu ama oyuncu, bu projenin de askıya alındığını duyurdu son olarak.

“Önden gelişen başka projelerimiz var, onlara hazırlanıyoruz şimdi” diyen Serenay Sarıkaya, magazincilerle yaptığı bir röportajda hayranlarına bir dizi müjdesi verdi. Ancak onun da tercihi televizyon dizisi değil, dijitalde yayınlanacak bir dizi olacak!

Henüz projesi netleşmediği için bilgi vermekten kaçınan oyuncu, setleri çok özlediğini de belirterek “Henüz söyleyebileceğim bir şey yok, çünkü çok başındayız ama netleşince benim de artık dayanacak gücüm kalmadı, gerçekten çalışmak istiyorum. Özledim bayağı” diyerek konuştu.
Serenay Sarıkaya hayranlarını havaya uçuracak yeni dizi müjdesi! 7

Sarıkaya ekranda en son 2013-2015 yıllarında yayınlanan Medcezir dizisinde oynamış, sonrasında 2017-2018 yılları arasında çok konuşulan dijital platform PuhuTV’nin Fi dizisinde oynamıştı. Daha sonra da Alice Müzikali ile sahneye çıkmıştı.

Yeni dizisiyle ilgili çok fazla detay vermese de Sarıkaya’nın setlere dönmek için sabırsızlandığı da anlaşılıyor. Oyuncu, bir süre önce Kaz dağlarına giderek orada biraz dinlenmişti. Bir ev de alacağı söylenmişti ama soru üzerine Sarıkaya, böyle bir düşüncesinin olduğunu ama henüz almadığını belirtti.

Röportajın tamamını tv100’ün Youtube kanalındaki videodan izleyebilirsiniz…