Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde bir ihtimal var ki izleyiciyi şimdiden kahrediyor!

Masumlar Apartmanı dizisinde bir ihtimal var ki izleyiciyi şimdiden kahrediyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, dün akşam 20. bölümüyle ekrana geldi. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları dizideki ilginç gelişmeler, yine ekrana kilitledi. İnci’nin eve gelmesiyle birlikte yaşanan bir dizi sorun ile birlikte Safiye’nin Naci ile buluşması ise izleyiciyi heyecanlandıran bir gelişme oldu.

Ezgi Mola’nın hayat verdiği Safiye, kafasından çıkmayan annesi ile mücadele ederken, ona en büyük desteği Gülben veriyor. Ablasının kendi içinde neler yaşadığını artık çözen Gülben, onun iç sorgulamalarında da güçlü olması için elinden geleni yapıyor.

Bu arada İnci’nin gelişinden hiç mutlu olmayan ve salona girmesi, yemek masasına oturmasıyla da kriz geçiren Safiye, evde gergin anlara neden oldu. Gülben ise ablasını mutlu etmek, eski aşkını, hayatını ona hatırlatmak için elinden geleni yapıyor.

Naci ile birlikte bir plan yapan Safiye, üst kattaki daireye yerleştirdikleri projektörle herkesi duygulandıran anlar yaşattı. Naci’nin otel odasının camına yansıttığı projektörde Safiye ile gittikleri her yeri tek tek çektiği ve o anları eski aşkına yaşatmak için çabaladığı anlar, romantik ve duygusal sahneler ortaya çıkardı.

Bu arada Gülru’nun giderken bıraktığı Naci’nin günlüklerini çöpe atan Safiye, onu yeniden odasında görünce çıldırdı. Gülben’e bağırsa da babası, getirip koymuştu masasına.

Masumlar Apartmanı dizisinde bir ihtimal var ki izleyiciyi şimdiden kahrediyor! 11

Safiye dirense de en sonunda açıp okumaya başladı. Okudukları ona eski günleri hatırlatırken, Naci’nin onu bir gün bile unutmadığını gördü. Heyecanla cama koşan Safiye, Naci’nin elindeki günlükleri görmesiyle otelden çıktığı anlarda, o da merdivenlerden ona koşuyordu.

Safiye, yıllar sonra ilk kez dışarı çıkmak istediğini söyledi Naci’ye. Herkesi şaşırtan bu durum karşısında Naci de kalakaldı. Ancak hastalığı nedeniyle bir anda sendeledi ve Safiye’ye tutundu. Yıllardır kimseye dokunamayan biri olarak Safiye kalakaldı. Naci’nin elini tutarak ona bakan Safiye’nin ne tepki vereceğini haftaya göreceğiz ama en çok da günlüğünde öleceğini yazdığı yazıyı Safiye’nin okuyup okumadığı merak ediliyor.

İzleyenleri şimdiden üzen, kahreden ihtimal ise Naci’nin ölmesi! Safiye’nin bu durumda kendisini yine uğursuz olarak görüp tamamen kapatacağını düşünen izleyiciler, aşkın ikisini de iyileştirmesini diliyor…

İşte dizinin dün akşam ekrana gelen o sahnesi ve yorumlardan bazıları:

Masumlar Apartmanı dizisinde bir ihtimal var ki izleyiciyi şimdiden kahrediyor! 12

Masumlar Apartmanı dizisinde bir ihtimal var ki izleyiciyi şimdiden kahrediyor! 13

Masumlar Apartmanı dizisinde bir ihtimal var ki izleyiciyi şimdiden kahrediyor! 14

Masumlar Apartmanı dizisinde bir ihtimal var ki izleyiciyi şimdiden kahrediyor! 15