Ana sayfa Foto Galeri Serenay Sarıkaya ile Zerrin Tekindor, tam bir anne-kız oldu!

Serenay Sarıkaya ile Zerrin Tekindor, tam bir anne-kız oldu!

tarafından ker_def

serenay-zerrin

‘İkimizin Yerine’ nasıl bir film oldu?

Serenay Sarıkaya: Çok samimi bir film oldu. Bir sürü güzel şey denk geldi ve bunların tesadüf olduğuna inanmıyorum. Nejat’ın (İşler) üç sene sonra dönüş filmi. Umur Turagay, 18 sene sonra ikinci filmini çekti. İlk defa başrol olarak yer aldığım bir film. İzleyenler, seneler sonra denk geldiklerinde, “Ne güzeldi” deyip tekrar izleyebilecekler diye düşünüyorum.
Zerrin Tekindor: Samimiyeti ilk sırada. Aynı dönemde dizi çekimleri devam ettiğinden, sadece ‘Mudanya’ya gidip gelmek zor olur mu?’, ‘Setler arası çalışma programlarında sorun yaşanır mı?’ diye düşünürken Hira, “Anne delirdin mi? Senaryoyu sevdiysen, Umur Turagay yönetiyorsa, hemen gidiyorsun” dedi. İyi ki gitmişim.

Senaryoyu okuduğunuzda ilk hissiyatınız ne oldu?

Z.T.:Hikayesini çok etkileyici buldum. Bazı bölümlerini o kadar beğendim ki, ‘Bu sahneyi layığıyla oynamalıyım’ hissini yaşadım.

S. S.: Senaryo geldiğinde Amerika’daydım, okuyunca hemen atlayıp gelmek istedim. Hikayesi çok etkiledi. Biraz benim Antalya’dan İstanbul’a geliş hikayeme benziyor. Kendimden çok şey bulduğum bir senaryoydu.