Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya kendisini çok etkileyen haberi verdi!

Serenay Sarıkaya kendisini çok etkileyen haberi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, instagram’daki ilk canlı yayınında yine farkını sergiledi. Serenay Sarıkaya, Head&Shoulders Instagram hesabında İbrahim Selim’in sunduğu sohbet programına katıldı.Ünlü oyuncu özel olarak hazırlandığını söyledi. Sosyal medyada meydan okuma olarak bilinen (challenge) olarak ifade edilen paylaşımları takip ettiğini belirten Serenay Sarıkaya ama kendisinin dahil olmak gibi bir motivasyonunun olmadığını söyledi.

Serenay Sarıkaya, “Ama yalan söylemeyeyim.Çok dahil olacak kadar iyi hissedemedim kendimi. Bana böyle zamanlarda dur geliyor. Hiçbir şeyi yapacak enerjiyi bulamıyorum. Çok güzel şeyler yaptılar. Ben de baktım ama dahil olmadım hiçbirisine” dedi.

Ünlü oyuncu ilk kez instagram’da canlı yayın yapmanın heyecanını yaşadı. Bunu da her fırsatta dile getirdi. Canlı yayın konusunda acemi olduğunu ifade eden oyuncu, neler olacağını da çok merak ettiğini söyledi. Serenay Sarıkaya, yayında 10 dakika geçtikten sonra “Kalbim yeni durdu. Yeni ritmi yerine geldi.Çok heyecanlandım” diyerek durumunu anlattı. Oyuncunun bu sözlerini söylemekte zorlanması da dikkat çekti.

Koronavirüs sürecinde doğanın kendisini bu kadar hızlı yenilemesinden mutluluk duyduğunu ifade eden oyuncu, “Bence inanılmaz bir şey. Benim biraz zamana ihtiyacı var dedi. O durdurdu her şeyi. Gerçekten çok mutluluk verici” dedi.

Dünyanın bomboş iken çok hüzünlü olduğunu ifade eden Serenay Sarıkaya, doğaya ve çevreye iyi bakmak gerektiğini belirtti ve şöyle konuştu: “Azıcık iyi baksak. Çok kirletmesek, Sahip çıksak dünyamıza. Ne kadar yaşanası güzel bir yer. Bu sürecin hepimize çok şey hatırlattığına inanıyorum. Önceliklerimizi tekrar sorgulattığına inanıyorum. Gerek kendimizle ilgili, gerek doğa ile ilgili. Hakikaten sadece kendimizi hasta etmemek değil, çevremizi de düşünmemiz gereken bir şeye döndü. Hakikaten benim buradan çıkarttığım çok fazla şey var. Umut ediyorum geri dönüşümüz güzellikler ve iyilikler, sokakları kirletmeler, hunharca şeyleri yapmadan bir ders çıkartmış olarak geri dönmüş oluruz.”

Serenay Sarıkaya, Malatya ve Kırklareli’nden sağlık çalışanlarının koronavirüs salgını ile ilgili eğlenceli videolarını görünce çok etkilendi ve “Çok tatlı, harika” gibi ifadelerle beğenisini gösterdi. Penguen dansını öğrendiğini ve yayını kapatınca kendisinin de yapacağını ifade eden Serenay Sarıkaya, marka yüzü olduğu Head and Shoulders’un yaptığı yardımı da açıkladı.

Oyuncu, “Karantina yurtlarındaki vatandaşlara, ihtiyaç sahiplerine, sağlık çalışanlarına , kuaför ve berberlere 1.3 milyon TL değerinde bağış yapıyor. Çok mutluyum onlar da ellerini taşın altına koydukları için. Çok teşekkür ediyorum. Harika şeyler oluyor” dedi.

Tüm sağlık çalışanlarına, çalışmak zorunda olan herkese teşekkür eden Serenay Sarıkaya, hep birlikte zor bir süreç atlattığımız, tüm dünya olarak kısa zamanda bu süreçten çıkmayı diledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.