Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya ilk canlı yayınında olay yaptı, ayakkabılarını bile gösterdi!

Serenay Sarıkaya ilk canlı yayınında olay yaptı, ayakkabılarını bile gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, instagram’daki ilk canlı yayınında yine farkını sergiledi. Serenay Sarıkaya, Head&Shoulders Instagram hesabında İbrahim Selim’in sunduğu sohbet programına katıldı.Ünlü oyuncu özel olarak hazırlandığını söyledi.

Sarıkaya, “Başardık, oh be… Senin için özel olarak hazırlandım. Tahmin edersin ki, günlerdir çıkamadığım için dışarıya. İnanılmaz bir istek vardı hazırlanmak üzere. İnanmazsın, ayakkabılarım bile hazırlıklı” diye konuştu. İbrahim Selim ise, “Ben senin kadar hazırlıklı değilmişim” diye konuştu.Videodan o anları izleyebilirsiniz.

İlk kez bir instagram canlı yayınına çıkmanın heyecanını yaşayan oyuncu, doğallığı,zarafeti ve güzelliği ile yine kendisinden konuşturdu.

Oyuncu,”Biraz heyecanlıyım. Kütüphanem arkamda.Evimin çok az kullandığım köşesini bugün sizler için açtım. Merak ediyorum bu ilk deneyimim nasıl geçecek” diye konuştu.İbrahim Selim, “Gözlerimi senden alamıyorum” diyerek iltifatta bulundu.

Günlerinin nasıl geçtiğini anlatan oyuncu, “Evdeyiz,kötü haberler almaya devam etsek de sabırla iyi günlerin gelmesini bekliyoruz. Her şey yolunda, herkes iyi. İyi olan şey bu. Umarım yakın zamanda bu biter de hepimiz eski hayatına geri döner. Her şey normale döner. Biraz sıkıldık” ifadelerini kullandı.

Alice müzikalini çok özlediğini anlatan oyuncu, sahnede olmayı çok istediğini ve yakın zamanda neler olacağını bilmediğini, belirsizlikler olduğunu ifade etti.

Serenay Sarıkaya, “Bence dünyaya en çok yakışan şey, insan. Sokaklar bomboşken çok hüzünlü. Dünyamıza iyi baksak ve sahip çıksak ne güzel olur. Bu sürecin hepimize çok şey hatırlattığına inanıyorum, önceliklerimizi sorgulattı. Benim bu süreçten çıkardığım çok fazla şey var. Umarım ders çıkarmış olarak geri döneriz” dedi.