Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Esra Dermancıoğlu’nun unutamadığı sahne!

Bir Zamanlar Çukurova’da Esra Dermancıoğlu’nun unutamadığı sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Esra Dermancıoğlu ile Melike İpek Yalova, youtube canlı yayınında buluştu.Adana’da çekilen dizinin setinde çalışmalar Mart ayının ortasında durdurulmuştu.

Koronavirüs salgını nedeniyle oyuncular evlerinde dinleniyor. Sosyal medyadan yapılan yayınlarda ise birbirleri ile yeniden buluşma fırsatı elde ediyorlar. Esra Dermancıoğlu ile Melike İpek Yalova’nın yayınında da diziye yönelik hayranlardan gelen sorular yanıtlandı.

Dizide en etkilendikleri sahne sorulunca Esra Dermancıoğlu şöyle konuştu: “Züleyha’nın üzerine abanıp iğne yapmak herhalde.”

Bir Zamanlar Çukurova'da Esra Dermancıoğlu'nun unutamadığı sahne! 7

Melike İpek Yalova ise Esra Dermancıoğlu ile ilk çektiği sahneden bahsetti. Yalova, “Sanki seni 100 yıldır tanıyormuşum gibi anlaşmıştı, o yüzden o sahne frekansım çok tutmuştu. Provada da çok gülmüştüm” dedi.

Doğum sahnelerinde psikolojik olarak çok zorlandığı itirafını da yapan Melike İpek Yalova, “Psikolojik olarak çok yorulmuştum” diyerek doğum sahnelerinin kendisini çok etkilediğini ifade etti.

Esra Dermancıoğlu da o sahneler için rol arkadaşını övdü ve “Sen güzel oynamıştın, güzel hazırlanmıştın” diye konuştu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: