Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serenay Sarıkaya – Kerem Bürsin aşkında yaşananlar ve bitişin şifresi tek bir kelimede gizli!

Serenay Sarıkaya – Kerem Bürsin aşkında yaşananlar ve bitişin şifresi tek bir kelimede gizli!

tarafından ker_def

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya’nın aşkları çok naif başlamıştı, o günleri hatırlayalım!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Rol aldıkları jean markasının reklam kampanyası sırasında tanışan ve birbirlerine beğenen Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’in aşk hikayesi çok naif başlamıştı…

2015 yılında tanışan çiftin aşklarının başlaması ise öyle kolay olmadı…

O dönemlerde Kerem Bürsin, Şeref Meselesi dizisinde Yiğit karakterine hayat veriyordu.

Serenay’ın ve Kerem’in birbirlerine mesaj attıkları ama bunu da biraz utanarak yaptıkları bilgisi bu aşkın naif başlayıp naif de gideceğinin ilk işaretiydi.

Birbirleri ile bir süre görüşmeyip sadece telefon mesajı ile yetinen iki ünlü oyuncu daha sonra bir araya gelmiş, basın tarafından da görüntülenmemek için de sık sık yurt dışında tatile çıkmışlardı.

O dönemde magazin medyası ile çift arasında yakalanma-yakalanmama restleşmesi yaşanmış ve en sonunda da 2015 yılının Temmuz ayında Bebeköy’deki bir kafede görüntülenmekten kurtulamamışlardı.

Serenay Sarıkaya - Kerem Bürsin aşkında yaşananlar ve bitişin şifresi tek bir kelimede gizli! 7

O dönemde aşk iddialarını ısrarlı şekilde reddeden çift bir süre sonra bundan da vazgeçip göz önünde aşklarını yaşamaya başlamıştı. Çift oldukça naif görüntü sergilemiş, aşklarında asla abartıya kaçmamıştı.

Ayrılık noktasında da çiftin yine naif bir şekilde karşılıklı anlaşarak ve hiçbir gürültü çıkmadan, sorun yaşanmadan ayrılmış olmaları dikkat çekiyor.

Onların aşkını anlatan kelime: Naif… Yapmacıksız ve açık yürekli… Ünlü çift aşklarının her türlü yapmacıktan uzak yaşadılar ve öyle de bitirdiler…