Ana sayfa Sinema Bu kez karşımıza senarist olarak çıkacak Gonca Vuslateri sete çıkmak için gün sayıyor!

Bu kez karşımıza senarist olarak çıkacak Gonca Vuslateri sete çıkmak için gün sayıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri çok uzun süredir dizi setlerinden uzakta. En son bir sinema filmi olan Allah Yazdıysa Bozsun için kamera karşısına geçen Vuslateri çok yakında karşımıza oyunculuğunun yanı sıra senarist kimliğiyle de çıkacak.

2009 yılında yayınlanan Canım Ailem dizisinde canlandırdığı Nurcan karakteriyle ilk kez dikkatleri üzerine çeken Gonca Vuslateri, Küçük Sırlar, Yalan Dünya, Gönüş İşleri dizileriyle kariyerindeki yükselişini sürdürdü. Anne dizisinde canlandırdığı Şule karakteriyle de çok büyük bir çıkış yaptı.

Gonca Vuslateri en son 2018 yılında çekilen Tehlikeli Karım dizisinde rol aldı. En son sete çıkışı ise 2022 yılında çekilen Allah Yazdıysa Bozsun ile oldu. Dizi setlerine bir süreliğine ara veren Gonca Vuslateri’nin bu arayı sürdürmekte kararlı olduğu anlaşılıyor.

Bu kez karşımıza senarist olarak çıkacak Gonca Vuslateri sete çıkmak için gün sayıyor! 48

Zira Gonca Vuslateri yine bir sinema filmi için sete çıkmaya hazırlanıyor. Ancak bu filmin başarılı oyuncu için ayrı bir yeri var çünkü senaryosu da kendisine ait. Senaryonun komedi türünde olduğ belirtiliyor.

Daha önce film ekibinin temmuz ayında sete çıkacağı belirtilmişti. Oyuncunun anlaştığı firma ise sektörün en köklü ve etkili yapımcılarından Fatih Aksoy’un sahibi olduğu Medyapım oldu. Gonca Vuslateri filmle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başarılı oyuncu senarist olarak da karşımıza çıkacağı filmle ilgili ser verip sır vermezken şunları söyledi: “Senaryo yazmıştım, bu yaz sonu sete gireceğiz, onun heyecanı ve koşturması içindeyim. Senaryodan ve oyuncu kadrosundan tüyo veremem. Az kaldı, bitsin sizlerle paylaşıcağım zaten.”