Ana sayfa Sinema Türkiye’nin ilk tek kişilik filmi Tek sete çıktı! Tek oyuncusu Tamer Levent!

Türkiye’nin ilk tek kişilik filmi Tek sete çıktı! Tek oyuncusu Tamer Levent!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin ilk tek kişilik filmi çekiliyor. Tek isimli film için ekip sete çıktı ve çekimlere başladı. Bu sıra dışı filmin tek oyuncusu Tamer Levent olacak.

Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği Türkiye’nin ilk tek kişilik filmi olan Tek’in çekimleri Maşukiye’de başladı. Yapımcılığını RJ Yapım Ramazan Caboğlu’nun üstlendiği filmin hikayesi Gamze Birsöz Koç’a, senaryosu ise Kamuran Süner’e ait.

Filmde Tamer Levent, kendisi gibi akademisyen olan eşinin intiharından sonra akademiden ayrılan ve şehirden uzağa yerleşen bir karakteri canlandırıyor. İnsanlara yardım etmek için Acil Psikolojik Destek Hattı çağrı merkezini kuran Profesör Doktor Adem Tek karakterinde oyuncunun performansı merakla bekleniyor. Merakla beklenen bir başka konu da tek oyunculu bir filmin nasıl olacağı.

Türkiye’nin ilk tek kişilik filmi Tek sete çıktı! Tek oyuncusu Tamer Levent! 7

Filmin tek oyuncusu olman aktör için oldukça zorlu bir durum. Ancak ekranların en deneyimli oyuncularından biri olan Tamer Levent bu rol için en uygun isimlerden biri. 71 yaşındaki oyuncu Ankara Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu. Tiyatro sahnelerinde oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik de yaptı.

Başarılı oyuncu tiyatro oyunlarının yanı sıra Cesur ve Güzel, İstanbullu Gelin, Aşk Yeniden, Maria ile Mustafa gibi dizilerde rol aldı. Tamer Levent halen Camdaki Kız’da Koraltan ailesinin babasını canlandırıyor.

Eylül ayında ikinci sezonu başlaması beklenen dizide güçlü bir karaktere hayat veren Tamer Levent, dizide aile fertlerine karşı çok cimri olan iş adamı Rafet Koroğlu karakterini canlandırıyor. Rafet Koroğlu kimi zaman izleyicilerden çok takdir alırken kimi zaman da sinirlenmesine yol açıyor.